пароль
пам’ятати
[uk] ru

Анамнез російської тиранії: чому росіяни прагнуть знищити світ


Анамнез російської тиранії: чому росіяни прагнуть знищити світ
"Повстання митців" в Росії це вже  революція нового порядку: люди не хочуть миритися із тим що їм прийдеться а ж до смерті жити із Пуітним  і люди шукають можливостей - ті які ще хочуть жити в Росії, а не виїхали, - щоби Пуітн або пішов, або скорегував свою політику із інтересами народу.... Тож російський народ  - прагне знищити диктатуру, котра мучить  людей та втримує  Росію від розвитку: росіяни стали деградувати і вони відчули що ця депрресія може відібрати  у них  життя та вкинути в пітьму навіки якщо вони саме зараз не будуть діяти аби змусити Путіна піти. Тож російський народ сказав своє слово, - та чи зможе російський народ перемогти хитрого Путіна, який ховає своє обличчя за усмішками та грою слів? Ця війна буде не простою, бо Путін ідеологічний чекіст,  котрий впевнений у своїй місії із просвітлення російського народу. Тож лишень -  повернення до реальності і народ і Путіна  може врятувати Росію від великої крові, яку уже запланував Путін для всього свііту, який воює із Росією і саме тому має отримати удар у відповідь....- Путін впевнений що Росія завжди була слабкою і саме тому зараз Росія має змусити всіх себе поважати, бо Росія має свого спасителя, який тепер не дозволить нікому обдурити російський нард. І саме тому Путін буде воювати зі всіма хто принижує російський світ: Путін впевнений що Росія це велика цивілізація, котра не може реалізувати свій потенціал через поганий менеджемент і зараз -  із ним - Росія нарешті заживе та розкриє свою владу над світом.
 
... Люди ижвуть мріями про щасливе майбутнє, що все уляжеться само собою, що Путін подобрішає та буде піклуватися про людей адже вони віддали йому всю владу і всі свої ресурси аби він працював  на них та піклувався про людей.- та наївні росіяни,  котрі думають що Путін завоєю для них світ не розуміють що ціною за їхнє зло буде знищення російського народу, який сам себе приведе до могили яку  він копає  сусіду.  Саме тому росіяни, засліплені жагою до влади та злочинів і грошей - кидаються мов звірі на всіх аби тільки відібрати у людей їхній спокій та самобутність... - росіяни ненавидять весь світ і саме тому хочуть аби всі люди були рабами, бо самі росіяни знають, що вони раби та вони нічого не можуть із цим вдіяти - тож єдиний вихід це перетворювати на  рабів всіх інших, бо це заспокоює та дає можливість вдихнути повітря та вдчути що ти не єдиний вмриаєш у цьому світі.
 
Тож росінам варто зрзуміти що вони можуть бути вільнии лишень тоді коли будуть боротися за свою свободу проти реального ворога Путіна, а не уявного -  Америку. Тож коли росіяни зрозуміють що проблема не ззовні, а в середині їх самих вони зможуть змінитися аби усунути Пуітна від влади та самим  будувати сворю країну. А поки росіяни  просто віддають все що мають тирану аби той їх не вбивав та накинувся на сусідні землі аби відбрати життя у тих людей, котрі ситі та багаті  на відміну  від росііян.
 
Саме тому на акції протесту виходять молоді люди, котрі здатні дивитися у майбутнє та розуміти що їх ніхто не врятує від тирана Путіна, - весь світ проти Росії  і ніхто не хоче допомагати  Росії:  Америка підтримує Пуітна, бо він шле гроші на Захід, а саміі росіяни можуть лишень споглядати як живе Дімон та інші російські олігархи. Путін вкидає росіян у карцер смерті аби росіяни стали зомбі, котрі думають що це інші народи зробили це з ними, а не їхній правитель: росіяни самі не мають мозку і живуть лишень відчуттям власної переваги над сусідом, бо вони більше за свсхі ненавидять свого ближнього тож мають більше нергії аби вбити супротвника. В росіян немає жодної моралі і вони готові вбивати всіх хто винен чи не винен, і і саме тому вони думають що вони зможуть перемогти весь  світ цією ненавистю та енергією смерті та егохзму...
 
Саме тому слід зробити вибір  - або Ви воююте проти тиранії  та приймаєте  капіталізм як цивілізовану систему управління державою, або Ви - обираєте Путіна і тоді Ви змушені будите жити в рабстві ще нав довгий час а ж поки не прокинетеся. Саме тому - люди мають можливість борортися із Путіним, говорячи росіянам про недолугість тирана, який є лишень мілким злодієм ,котрий немає розуму та таланту, а має лишень жагу до смерті аби нищити те що побудоване людиною. І саме тому Путні лишень грає роль великого диктатора він боїться народу  ісаме тому змушений тікати від людей та ховатися від правди. Отже Пуітн повинен сидіти на лаві підсудних аби сидіти в тюрмі за вбивства та крадіжки так само як і всі інші злолчинці.
 
Саме тому слід дати росіянам зрозуміти що вони можуть отримати підтримку у випадку війни проти Путіна, бо вони здатні відсторонити тирана від влади  так само як  і будь-який народ, який хоче вижити, а не вбивати світ, - саме тому росіяни можуть зберегти своє обличчя, відуинувши Путіна та перемігши його систему влади та вертикаль і тоді росіяни будуть жити в іншій країні де буде свобода слова та вибори, - або росіяни вмирають та деградують і тоді прийде новий геноцид який організує новий  Сталіі і до яклго йде сам російський народ який прагне знищиити  світ та має для цього всі інструменти: в Росії стікається вс езло та йде до людей. Росія це новий Вавилон, який має бути знищений, бо він поввстав проти добра. Тож росіяни це дикуни, які хочуть знищити джерело, бо воно дає життя навідміну від росіян, корі не хочуть жити, а хочуть підірвати себе ядерними ракетами як терорист-смертник.
 
... Але, тоді вже від світу залежить чи зможе він перемогти Росіію - бо Росія веде таємну війну проти світу та чи зможе захистится світ, котрий думає що росіяни це мирні люди, котрі хочуть справедливості? Росіяни це демони, котрі бажають крові та поту людей аби люди вмирали від страждань так само як і вони і ми маємо донести правду про злочинців росіян всьому світу, який здатен зрозуміти що відбуається якщо ми станемо  всім говорити правду про російський народ, котрий пожирає душу світу та вбиває паротски свободи та добра: росіяни це інкарнація зла, яке іде із людьских душ та збирається в Москві аби вбити нас з Вами за наші гріхи та наше  зло тож ми маємо врятувати росіян від пекла і тоді врятуємося самі, бо в тому числі і ми винні що Росія вімирає тягнучи за собою на дно всіх...
© МихайлоАнтонишин [03.04.2017] | Переглядів: 525

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.9/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати