для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лист свідомого вінничанина до Порошенка


Лист свідомого вінничанина до Порошенка
Лист свідомого вінничанина до президента Порошенка П.О.
Дорогий і високошановний Президент Петро Олексійович!
Прекрасно розуміючи Вашу завантаженість державними справами і зосередженість на речах високих і великих, я тим не менш насмілююсь привернути Вашу увагу до події, яка сталася у Вінниці і не дістала належної оцінки з боку держави і прогресивної, дійсно патріотичної частини українського суспільства, а натомість навпаки стала приводом для чергових нападок з боку так званих активістів і інших диверсантів і зрадників.
Я маю на увазі мудре і мужнє рішення судді Вінницького міського суду Ковбаси Ю.П., який виправдав водія, затриманого за кермуванням у стані наркотичного сп’яніння, що було підтверджено медичною експертизою. Підставою для виправдання водія стало те, що, за його поясненнями, причиною опійного сп’яніння було потрапляння в організм наркотичної речовини у вигляді макової начинки булочок, які він вживав  методом  поїдання. Наукове обґрунтування рішенню судді надав лікар обласного наркологічного диспансеру «Соціотерапія» М.Конотоп.
Цей, здавалося б, банальний і, в очах людей, позбавлених здатності до широкого охоплення і глибокого проникнення, дещо сумнівний, вирок суду насправді є видатним кроком не тільки у судочинстві, утвердженні торжества вищих ідеалів над усім рештою, включаючи елементарний здоровий глузд і сумління, але є трансцендентальним  проривом у розумінні, поєднанні, синтезі і систематизації, глобальній гармонізації та системній оптимізації.
Простий суддя міського суду по суті зробив відкриття, чи принаймні перший крок до відкриття, яке проливає світло на  загадки людського життя і історичного процесу. Це відкриття є просто неоціненним  саме в даний момент саме для України. Воно дозволить зрозуміти нашу історичну долю і розібратися в викликах, шляхах і перспективах. Мова йде про вплив кулінарних традицій на дії та поведінку як окремої особи, так і цілого етносу і нації, а відтак і про їх історичний шлях і історичну долю. Подивіться, як подіяла на добропорядного громадянина проста булочка з маком! А що ж казати, коли згадати про інші українські страви з маком: вареники з маком, млинці з маком, коржі з маком, пляцок з маком, кутя з маком… Навіть спеціальний інструмент є – макогін (між іншим у вмілих руках буде не гірше від бейсбольної біти, майте на увазі).  
Поглянемо спочатку на особистісний аспект впливу. Як відомо, у темного невчьоного люду останнім часом викликають агресивну реакцію дрібні інциденти з чиновниками, суддями, прокурорами, депутатами, а також їх діточками/дружиноньками/любоньками, яких фіксують то на хабарі, то на рейдерстві, то на кермуванні у стані сп’яніння, то просто на банальному хуліганстві. Це звичайно відволікає їх від державних та гуманістичних турбот, не дає зосередитись на реформуванні країни, коли чернь дістає своїми «Як? Чому? Доколи? Де гроші?» Тепер все стає просто і зрозуміло – наївся маку, і все ясно. Ну як можна карати людину за те, що вона поїла чогось з маком?
Ну і в суспільно-історичному аспекті теж вимальовуються розв’язання багатьох проблем. Вживання маку з покоління у покоління протягом віків і навіть тисячоліть не могло пройти без наслідків. Спитайте у Ющенка – він підтвердить, що ще трипільці обжералися маком, а ще розповість про мед, що його бджоли збирали з маку. Так що, коли вникнути і підійти діалектично, то все стає на місця.  Чому крадемо і не можемо стриматись? – Предки зловживали маком. Чому не можемо навести елементарнй лад у країні? – Знову ж мак!
Не може не підкреслити, високошановний Петро Олексійович, глибоку символічність того, що ця визначна подія сталася саме у Вінниці – місті, одухотвореному Вашою присутністю, Вашою фабрикою, Вашим фонтаном.
Отже, високошановний пане Президент, виходячи вз вищевикладеного, закликаю Вас:
1. Зобов’язати кожного державного службовця, суддю, прокурора, а також їх дітей, родичів та коханих завжди мати при собі надгризений кулінарний виріб з маком.
2. Розглянути можливість повної, тотальної заборони усяких кулінарно-кондитерських виробів з вмістом маку. Хоча, можливо, доцільно буде надавати спеціальні дозволи державним службовцям, суддям, прокурорам, їх дітям, родичам та коханим.
3. Висунути суддю Ковбасу В.П., лікаря Конотопа М.  на державну премію України в галузі науки і техніки. Слід було б висунути і Вас, як головного натхненника цього і усіх решти наших досягнень, тим більше, що відстань між Вами і маковою кулінарією менша, ніж між Вами і свинцево-кислотними акумуляторними батареями, але, я розумію, що скромність і щось там в законах  не дозволить Вам цього.
4. Розглянути можливість висунення Президента України Порошенка П.О. на Нобелівську премію миру.
 
З повагою, всенародною любов’ю і відданістю – свідомий вінничанин.
© nbvjatbx [02.04.2017] | Переглядів: 3815
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook