пароль
пам’ятати
[uk] ru

Остракізм для мракобісів


Остракізм для мракобісів
Депутат від БПП Голубов вніс законопроект про заборону абортів. Це - черговий виклик для гомадянського суспільства: чи варті ми свободи? Якщо ми не станемо критикувати та повставати проти таких ідей то ми просто раби, котрі ще не дозріли до вільного життя ,- тож небохідно давати відсіч всім мракобісам аби вони не знищували мораль та дорбо, яке живе в українських душах... Якщо ми станемо заплющувати очі та не будемо воювати за свої права - то ми так і загинемо зі своєю мудрістю, котра так  і не змогла отримати життя, бо ми самі не хочемо її використати для добробуту людства.
 
Ми повинні сказати своє слово, якщо ми вільні люди: темні віки не пройдуть і ми не станемо терпіти знущання над жінками в догоду християнським бісам, котрі хочуть аби ми стали виродками, котрі зрадили своїх матерів: ми маємо відсторонювати від влади людей, які хочуть нас обдурити, пропонуючи нам зануритися у зло, від котрого людство віідійшло, втративши життя тисячів вчених, котрі боролися із владою церкви та таки домоглися того що церква втратила владу над людьми та не могла більше запалювати духа пітьми у людьских серцях, воюючи проти цивілізації та законів, котрі повинні нести світло життя, а не ставати причиною ненависті до жінки, яка народжує дітей та дає нам путівку у життя.
 
Наше суспільство ще хворе на байдужість та безхребетність, - ми не можемо стати вільними людьми, бо в нас немає вогню справедливості, який повинен палати аби всі шахраї та проходимці не могли перетворювати нас у рабів, в яких немає нічого святого та немає того добра, котре повинно давати нам поживу для нашої душі. Якщо ми відмовимося від добра та моралі ми будемо і надалі вмирати на своїй же землі, тікаючи від реальності та цього світу.
 
Тож нам необхідна любов та порядяність для того аби провокатори та біси не могли захопити над нами владу, ведучи нас до чергової трагедії, яка повинна нас розбудити та дати нам силу аби ми могли виконувати свою роботу із боротьби  зі злом та всіма мракобісами,  які прагнуть схилити нас до самознищення, даючи нам інструмент самопоборювання та війни проти власних інтересів.
 
Ми повіинні продукувати себе та іти до світла та гармонії із життям, котрого можна досягнути лишень війною зі злом та несправедливостію.
 
Саме тому наша місія - це створеня сучасної цивілізації, котра   буде гарантом наших прав та свобод, бо лишень так можна досягнути права жити в достатку та комфорті...
© МихайлоАнтонишин [31.03.2017] | Переглядів: 825

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook