для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До питання боротьби із корупцією


До питання боротьби із корупцією
Створення незалежних антикорупційних органів в Україні - провавлилося. Чиновники не відкривають кримінальних справ проти нахабних корупціонерів, котрі вважають моджливість братихабарі своїм правом...  Влада створює  видимість своєї діяльності -  заарештовують кільккох мілких  чиновників та стримують українців від повстання проти корупційних схем,  роботи на благо держави та війни за очищення України від корупціоенірв та зрадиників...
 
Гройсман заявив що керівники НАЗК повинні подати у відставку. І справді - чому незщалежні детективи не здатні  відкрити кримінальних справ проти корумпованих чиновнків адже ваони є незалежними від президлента та уряду і ці структури не можуть репресувати НАЗК за їх активу війну проти корупції? І тут ми приходимо до соціальної норми - самі українці ще не стали настільки чесними аби заслужити жити в країні де немає корупції: самі українці голосують за спасителів, які мають їх нагодувати та чомусь ці всі спасителі - лишень ковтають українську душу та нічого не роблять: всі чекають на те поки українці зможуть вийти на вулиці та віднайти  в собі сили стати відповідальними громадянами, котрі здатні жити чесно та законно...- та українц ще хочуть обкраадитцю державу, яка так довго з них знущалася, не вірячи владі та своїй же землі, ми хочемо мати право бути багатим за рахунок свого сусіда: ми самі стали корупціонерами і допоки ми не відівйдемо від паразитування та обкрадання одне одного не буде жодного руху вперед. Реформи можуть спрацювати лишень тоді коли ми самі будемо знати що необхідно зробити негайно,, та ми спимо, віддаючи владу над нами олігархам та шахраям: те що лежить і є мертвим, тобто немає моралі, підбирається сильним світу цього та перетворюється у ресурс для тих хто має якісь принципи.
 
Навіть американці, які хочуть дати українцям свою цивілізацію - не можуть нічого вдіяти із ураїнскькою корупцією  та вже говорять - так само як і європейці  - що Україна вже втрачена і що вже неможливо  врятувати Україну від корупції та сповзання до прірви...
 
Насправді лишень совість та відповідальність можуть нас перетворити у цивілізованих істот: коли береш хабар - знай що ти продаєш свою Батьківщину та зраджуєш свою сім"ю та дітей, які в майбутньому будуть ледь жевірти, бо ти хочеш купити собі будинок чи автомобіль!.. Тож нині для кожного громадянина України  постає вибір  - чи готові ми боротися за  себе та своїх дітей  аби Захід не розчарувався в нас остаточно  та не відклав питання про євроатлантичну інтеграцію України у довгий ящик: ми можемо мати мораль та принципи і для цього необхідно знати світ та правила цього свііту ,- ми не зможемо бути здоровим організмом, який має майбутнє та може жити щасливо, якщо не будемо прислуховуватися до своєї душі, кора вчить нас справедливості та чесності. Європа саме томуі не приймає нас, бо ми не маємо майбутнього і ми стоїмо на порозі втрати державності...- бо корупція стала такою що вже немає державних інституцій, є лишень хабарі, які течуть в кишені влади та відбирають в нас можливість бути щасливими в державі, яка не буде нас знищувати, а буде піклуватися.
 
Саме тому слід не зупинятися перед боротьбою проти корупціоенірв, бо вони мають право каарсти так саом як і ми, -  а  іти до влади та вимагати дій, котрі можуть змінити наше життя аби ми справді "жили по-новому" в реальності а не лише на словах. Тож ми маємо пробудитися аби розпочати активну фазу українсьго повстання проти системи, бо вже стало очевидним, що Порошенко не здатен змінити систему, бо він і є система. Ми втратили ссвій вплив та свої традиції та стали легкою здобиччю для всіх паразитів та мерзотників, які ставляться до українскього народу як до джерела безкінечного збагачення, котре має давати господарю все, відбираючи все - в тмоу числі і життя - в українців.
 
Нам потрібен молодий лідер, який би мислив незалежно та сучасно, - і ми повинні прийти до власного життя, яке може дати нам нові можливіості та шанс аби ми стали цивілізованими людьми, котрі мають заслугу  перед Богом  для того аби сили добра дали нам інструмент для подальшого поступу та відновлення репродукції українців азамість їх  стериилізації: та це має бути не вождь, це маєж бути менеджер, який повинен зібрати всі сили здорової частини українскього народу аби почати працювати для того щоби прийти до нової України, котра буде світити сонцем та сміятися усім добрим людям Землі.
© МихайлоАнтонишин [29.03.2017] | Переглядів: 754

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook