для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не можу мовчати!


Не можу мовчати!
- Не можу мовчати! - вигукнув Барига. – Поки до ладу не збрешу – ні біса не спиться! Неподобство! Цивільний суд засудив бойового генерала до 7 років ув’язнення! Хто тепер наважиться захищати Україну?! Вимагаю повернення військових судів! Військового мають судити військові. Тоді все військо довірятиме рішенню суду!
Вітаю шановних читачів! Формування феодально-середньовічного суспільства завершується! Залишилось формалізувати його на рівні закону. Ідея суду рівних за походженням не нова і типова для середньовіччя, куди нас нарешті остаточно загнали.  Вперше письмово зафіксована на самому початку 13 сторіччя у Великій Хартії Вольностей, що досі править англійцям за Конституцію.
Але чому це право має бути введене лише для військових?! А понти Собакова  що, життям не ризикують?! Та щодня ж по лезу бритви ходять, як ті, що у Княжичах… Отже:
«Беркутівців» мають судити «беркутівці»!  Тобто, ті, що вже пройшли Собаківську «люстрацію» - тих, хто досі вимушений переховуватись на чужині після розстрілу «Небесної сотні». Думаєте, їм там легко живеться?! Додому не хочеться?! А головне – тоді весь їхній колектив визнає рішення такого суду і не боятиметься стріляти в нас під час наступного Майдану!
А хіба олігархи не ризикують життям щодня?! Бариг мають судити бариги! Хто ще зрозуміє їхню тонку, тендітну душу, що любить грошові знаки понад усе на світі і ладна вбити за них будь-кого?! Такий суд із задоволенням розгляне позови про заборону торгівлі з окупантом і окупованими територіями! Щодо розділення влади і бізнесу! Про реприватизацію вкрадених державних підприємств! Про справедливі комунальні тарифи!
А корупціонери (даруйте – держслужбовці), які щодня очікують затримання і його страшного,  неминучого наслідку - інфаркту?! Вони ж кладуть своє здоровя на вівтар держави!  Суд держслужбовців не відмовиться розглянути усі справи щодо корупції. Хто краще за них  знає проблему зсередини?!
А лікарі?! Хіба вони не тримають у своїх руках тонку нитку життя хворого, яка щомиті може обірватися (скажімо – якщо у хірурга після вчорашнього трішки трясуться руки)?! Хіба вони не потребують спеціального Лікарського суду, який би розглядав позови про лікарські помилки і недбалість?!
Важко повірити, але сталося неможливе – наш, український, суд виявився занадто чесним і непідкупним щодо вбивці півсотні українських вояків. Шкода статечного генерала, посивілого у нерівній битві з власним братом – генералом російської армії. Дійсно, він же не стріляв з того клятого ЗРК! Жоден з тих, хто бачив його інтелігентне, натхненне обличчя, не повірить, що він спроможний виконати таке складне завдання (даруйте – здатен на таке варварство). Стріляли бандити (не росіяни ж!) що цілком випадково причаїлися саме там, куди він відправив літак. Військова прокуратура в нас вже є, чому досі немає військового суду?! От там би вже суворий і непідкупний прокурор Мафіоз добився справедливого вироку злочинцю! Ніяк не менше за сувору догану! А так - майже пропала людина! Але не плачте за ним, браття! Адже попереду апеляція. А формування апеляційних судів мудрі депутаті вже віддали на відкуп баризі, котрий ясно висловив своє побажання щодо вироку. А судді ж усі живі, навіть ті, хто досі ще люди! У них вдома діти голодні плачуть. Тож остаточне рішення буде правильним, не сумнівайтесь. І який же це тиск на суд?! На суд тиснуть ті, хто збирається під його вікнами на вулиці, щоб підтримати героїв, яких бариги відправляють на нари, щоб неповадно їм було Україну захищати! Спробуй звільни такого умовно-достроково! Він же одразу на фронт утіче, наших торгівельних партнерів убивати. І де тоді брати кокс? Не в Роттердамі ж?! Що у ЄС продавати? Сам кругляк? Так його ж на всіх не вистачить…
Скажете, згідно Конституції всі громадяни рівні перед законом? Тим більше час з нею прощатись. Гарант Конституції цілком зрозуміло висловився про свої гарантії.
Вважаєте, що загиблі в тому злощасному літаку теж мали якісь права? Згоден, якісь мали. Але не такі ж, як генерал! На борту жодного генерала не було, то чого ж ви хочете?! Ми ж повернулись у середньовіччя, а там рівні права забезпечуються лише в межах свого суспільного стану. Тож, якщо ви не належите до «нової еліти», то деякі права ви звичайно маєте. Право працювати на «еліту», право віддавати все зароблене за комунальні платежі згідно визначеного «елітою» тарифу, право тихо мукати в стійлі, поки за вами не прийде любитель біфштексів… Але ж не такі права, як бариги чи депутаті. Вони ж народні, а ви, даруйте, чиї?! Ото ж бо… Головне - не протестуйте, бо тоді путін нападе. І хана одразу всім, навіть баригам. Пожалійте їх, нещасних, не розхитуйте човна! Їх же знудить!
Вітаю у середньовіччі! Адже, якщо довго в нього вглядатись – воно неминуче почне вглядатись в тебе… А ми вже чверть віку вглядаємося!
© Vladimir Mytus [29.03.2017] | Переглядів: 2553

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook