для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Знову мимо


Знову мимо
Господи, ну скільки можна тренуватись?
Чим тобі не вгодив той польський президент з польськими ж урядовцями? Можливо, як кажуть, то бісових копит справа, тобі видніше. Я розумію, що там де скрєпи місця богу нема. Але, хоч я і атеїст, біблію я прочитав і там, окрім справді великої мудрості єврейського (можливо не лише єврейського) народу сказано, ти, Боже головний, а не той кому ти дав копняка під зад. І зовсім не личить персту твоєму таке ім'я як хуйло. Досить софістики, я читав, що на все твоя воля, навіть на ту 1/7 частину суші і 86% ватників. То чим тобі не вгодив той поляк Качинський, до речі ти ж знаєш - їх було два, і краще б ти залишив того посполитим, вони ж тебе люблять, а зараз не знають, що з другим робити. Тобі, Боже потрібен був президент, щоб показати, що на все твоя воля? Ну добре! Бог з тобою, хоч ти і сам Бог. Чим тобі не президент був Януковощ, тобто Бандюкович, ти знаєш про кого я - Якукович. І банду Бімби Азіріва забрав би до дідька - не жалко. Ти уяви скільки б світлих душ досі було б живими!!! Яке б свято було б в Україні! Ну Бамбас з Кримнашом трохи б погорювали!
Ну добре, тут можна повірити тобі, що ти лишив українцям засранця, бо нам країна і свобода на дурняк дісталась. Ти хтів щоб ми зрозуміли чого це коштувало іншим народам. Не знаю чи варто тобі за це дякувати; як на мене, атеїста, наша вдячність надто дорого нам виходить. Аналізуючи українське суспільство, те як воно П О В О Л І прокидається, можливо ти був правий. Але як на мене ціна надто висока.
Тепер, Боже, скажи, чим тобі не вгодив Британський парламент? У нас ціла Верховна Рада для тебе, Боже є. Перебив би ти всіх тих гречкосіїв! Я б мабуть молитись би тоді тобі, Боже, почав би. Ти вважаєш, якщо ти залишиш українцям оцих Пашинських, Кононенків, Грановських, Вілкулів, Тимошенко, Березюків разом з Савченко, Чорновол і Шуфричем та іншим збродом, то український виборець зрозуміє що його на@бали? Хер там, давно б вже зрозумів - у пересічного українця мізок виключається при вигляді халявної гречки, обіцянки долара павісім шоколадними вустами, або як вана хоч щось паабіцяє!
Слухай! Ти не лякай мене так! Якщо народ України платить таку ціну за ідіотський вибір президента, то яка ж буде ціна за дурість при виборі депутатів?
© Dmitro Maximik [22.03.2017] | Переглядів: 2586

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.4/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook