для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Слава! Ганьба! Зрааадааа!!!


Слава! Ганьба! Зрааадааа!!!
   Цікаво: хто ж таки дорозвалить країну? Вважаю, що ще, можливо, обійдеться без тотальної руйнації, але шанси розвалити таки зростають. Бо надто багато бажаючих. До того ж, чимало з них намагаються обдурити іммунну систему держави, так, як туберкульозна паличка, збудник сонної хвороби чи вірус СНІДу. Тобто, вони потужно волають: "Слава!!!", не шкодують прокльонів на ворогів та просто опонентів... та гризуть. Втім, не завжди буквально. Зовсім необов'язково фізично обкрадати країну. Можна обкрадати й ментально. Це діє також безвідмовно.
 
   Я хотів би спитати депутатів, які місяцями не з'являються в сесійній залі (їм там нудно, та й мало що там розуміють), але з екранів телевізорів не вибувають: хлопці та дівчата! За яким хером, пробачте мою французьку, ви перлися в депутати? А якщо вже приперлися- так працюйте ж, сучині діти! Працюйте! Бігання по країні- не ваша робота. А то складається враження, що ви йшли до Ради лише за недоторканістю. А потім пишуть "корисні ідіоти" в мережі: "Парасюк сражался с мєнтамі!". Як ще не додали, що він "порвал інтернет"? Такий класний російський штамп... Ось приїздили "сражатєлі" до Конотопа із селфі- палками, пофоткалися, та й поїхали. Проявили хероїзьм.
 
   Якщо злучити двох героїв: "борця з мєнтами" та "льотчицю, та запустити їхніх діток до Росії, вони, як виростуть, оту Росію нафіг розвалять. Правда, ще задовго до того, їхні таточко й мамуся ухайдакають Україну. Кричучи: "Слаааваааа!"- звісно.
 
   Крайнощі сходяться. І працюють на одного роботодавця: "супер-пупер-патрійот", що хизується своїм неуцтвом, хамством та антисемітизмом, та відкритий москвофіл, що кожного вечора шепоче перед іконою "святого Володимира-Красно Х"йлишко": "Путін, ввєді!". Й тицькають пальцями одне в одного. Вони не можуть існувати порізно, бо тоді аж надто видно їхню фальш та дурість.
 
   Я аж ніяк не виправдовую таке велике бажання влади "не розгойдувати човна", підтримувати статус-кво, робити якомога менше. Через те сидять по усіх куточках нашої немаленької країни усілякі "свої сучі сини", корисні для будь-якої влади, хай насправді ця користь- примарна. Через те, як і раніше, розкрадаються ліс та бурштин. І робиться вигляд, що нічого не сталось. І, як завжди, історія вчить тому, що не вчить нічому та нікого. Бо ми вже достатньо закривали очі: на шалену залежність від російського газу, на донбасську промисловість 19 сторіччя, на ситуацію в Криму. Зараз, в зв'язку з тим, що найодіозніших крадіїв почали хоча б заарештовувати, система зреагувала, та "відкати" піднялися в ціні, бо до них було, мабуть, включено "платню за страх".
 
   У нас аж занадто багато роботи. Ще зовсім нічого не зроблено з судовою системою. Потрібно боротися з різноманітними профанаціями реформ та очищення країни. Ще лише виборюється право громадян розмовляти в країні, що зветься Україною, українською мовою. І законодавці повинні займатися законотворчістю, а не порушувати закони. І не треба забувати, що наша країна маленька лише в порівнянні з Росією. А за європейськими стандартами вона таки величенька. І роботи тут вистачить, в найкращому випадку, не на місяць, а років на тридцять. Завтра гарно НЕ БУДЕ. Крапка. І не забуваймо, що у нас на порядку денному- війна. А у війні воюють не тільки армії, а економіки держав, що воюють. І що до того, що у нас- підтримка, а у Росії- санкції. Справжньої війни наша економіка не витримає. Те, що при цьому надірветься російська, мене не надихає.
 
   Якщо зовсім коротко: нам потрібна взаємопідтримка, а не внутрішня гризня. Нам потрібна справжня, інвестиційно приваблива, економіка, а не коррупція та відкати. При кожному виску: "Зрада!!!"- потирає від радості спітнілі рученята Путлєр. При кожному антисемітському вислові, потирають рученята від радості вже двоє: Путлєр- тут, а Гітлер- в пеклі. Ми не можемо собі дозволити сваритися з закордонними друзями, але воюємо ми, а не вони. Тому, вважаю, Ізраїль- гарний приклад для наслідування.
 
   І тоді ми виживемо.
© Саня электрик [18.03.2017] | Переглядів: 915

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.2/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook