пароль
пам’ятати
[uk] ru

Шизофренія


Шизофренія
є чотири основних види шизи і сама важка форма, це параноїдальна. Людина створює свій світ із своїм уявленням і живе у ньому керуючись своїм же уявленням.
Медична статистика вважаж що на шизофренію хворіє від  5 до 20 людей на тисячу. Це брехня, насправді 99% населення страждають, або отримують заловолення від цієї хороби.
Щоб вийти з такого стану потрібно реально подивитися на  оточуючий нас світ. Стереотипи, які живуть у нашому мозку, навіяні цим світом не завжди вірні. Не малий вклад, у формуванні стереотипів, доклали філософи,( еліта шизофреніків) їхні розумові висновки викликають у мене  що найменше ухмилку. Наведу приклад лиш одного відомого мислителя, Платон."Всі душі створені Творцем у момент створення всесвіту. Їх число дорівнює числу небесних світил, так що на кожну душу припадає по одній зірці, яка охороняє душу в земному житті, після з’єднання з тілом. До початку земного існування душі відвідують світ чистих ідей, розташований вище зоряного неба. Залежно від спогадів, що зберігаються від цього душею, вона потім обирає собі тіло і образ земного життя. Після смерті душа піддається суду: праведники потрапляють на небо, а грішники – під землю"
Що це було? Відкрито черепна шизофренія і ніяк не менше. Але ж міліарди людей в це вірять, і навіть приймають як аксіому. І з цього бреду вибудовують свій світ.
Не раз читаю, і також на дурдомі, про вихід душі з тіла при клінічній смерті. Шановні, клінічна снерть далеко не смерть, а кислородне голудування мозку звідси і походять галюніки, наркомани дуже добре з таким явищем знайомі.
Після смерті в даний час ніхто не повертався, тому що там є,ніхто з людей не знає. Людина вільна від шизофренії, яка має логічне мислення знає, що після смерті моку ніякі процеси не фідбуваються. Це як вимкнути телевізор, і він перетворюється на купу деталів, які з часом як і тіло перетворяться на порох.
Релігійні діячі також шизофреніки, але з нижчої касти. Вони також культивують платонівський міф про безсмертну душу, і з вигодою для себе, так як стрижуть отару,ну там за упокій, вихід з чистилища.
Ще одна каста-політики. Так ті очолили стадо баранів і придумали світ вигідний для них щоб пасти, і звісно ж стригти тих овець. Їхні методи прості; нація, мова, держава. Яка мені різниця, якої я національності, чи на якій мові розмовляю(хоча краще була б одна мова, зі всіма спілкувався і розумів,есперанто париклад), чи яка моя держава. Я житель планети Земля, і не хочу кордонів, тим більше вбивати свого ближнього за те що він напав на мою державу. Хай іде керує якщо йому до вподоби, яка мені різниця хто буде керувати, всі люди погані. Такий терпіло як я все переживе, тому що дивлюся на речі логічно і реально. За всю історію люди ще ніколи не жили щасливо.
Якось дивився по новинах, як одному воїну зробили операцію, виняли кулю з голови, а його батько такий гордий за сина, мов герой україну захищав, а те що син став інвалідом... ?Хіба це не шизофренія останьої стадії?
Тому народ!!! Задумайтесь, подивіться на речі іншими очами, може та шиза відступить від вас, не потрібно засточовувати те що всмоктали з молоком матері.
З повагою до всіх.
© friz [17.03.2017] | Переглядів: 763

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.2/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати