для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Повний пиздець


Повний пиздець
«Бывают дни, когда опустишь руки…» (Андрій Макарєвіч)
 
Напевно, щось подібне трапляється з кожним…  Цьому стану, до речі, є назва – «повний пиздець».
«Повний»,  це коли куди не кинь – усюди засада.
Одним із різновидів цього «піздєца», є, на мій погляд,  наявність в післямайданній Україні руськомірської  шлоєбєні, яка тільки й чекає часу, щоб загорлати на всю свою лужену пельку – «путінпріді!». Причому, я помітив, що якщо років зо два тому це стерво остерігалося навіть натяку на криве слово проти Майдану, то зараз воно цілком легально може спитати – «ну, что, домайдановалісь?» І знаєте, окрім аргументу «в їбало», цьому стерву нема чим і відповісти. Бо воно ж дійсно – повний пиздець!  Що на економічному фронті, що на східному. Та справжня родзинка полягає в тому, що тебе потім за це «в їбало» ще й судитимуть, і таки посадять! А знаєте чому? Бо ти не стерво.
Теза нинішньої влади, що буцім  "Изменения в Конституцию в части децентрализации позволят без уступок вернуть украинский суверенитет на Донбасс", особисто в мене визиває підозру у державній зраді, не кажучи вже про цілковиту відсутність яєць у наших можновладців. От хто вірить, що Донбас Україні поверне «децентралізація»?
Як на мене, то вже буде не Донбас. То буде ДонборОсія. Бо якщо ворога не знищити, то ніякі подарунки не зроблять з нього друга. А децентралізація на Донбасі – це саме той подарунок, якого ворог  чекає. І чекаючи його – знищує наших воїнів.
Там же наші люді! – заскиглить влада… Тоді, пане влада, або визволяйте наших людей, або ж  надайте їм умови проживання в не окупованій Україні, як це в свій час робила Фінляндія. Бо годувати кагал убивць, та їм співчуваючих - я не згоден.
Котрий раз передивляюсь відео з Харкова… Ось воно – рило «руського міру»… І це рило нікуди не втекло… Ніхто його не натовк… Ні на яких нарах воно не сидить… Воно й досі швендяє проміж нас, чекаючи свого часу… І не тільки швендяє… Зараз воно вже й зуби скалить, мовляв, «домайданілісь хохляцкіє мразі?» Таки й справді - повний пиздець…
© violonchelist [13.03.2017] | Переглядів: 3544

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook