пароль
пам’ятати
[uk] ru

ВУГІЛЛЯ В ОБМІН НА ПРОДОВОЛЬСТВО


ВУГІЛЛЯ В ОБМІН НА ПРОДОВОЛЬСТВО
Я тут не буду розсипатися прокумаднуеволюціювідносин суспільства та рахнків ЖКХ. проюлбку, фірташа, знову фірташа насіровата ахметоватароттердам+.
 
Яскажу так швиденько:коли піндоси нагнули саддама - вони були дуже гумані ідозволили розслабити гуманітарну стуацію дозволивши продати трішки нафти, щоб купити на вільному ринку їдла для посполитих.
 
Половину шляху пройдено. побудовано редути на шляхах доставки вугілля. не поставлено тільки редут в нацбанку - де перераховують гроші в орділо.
 
Пора це зробити. Можливо у простих людей, що блокують колії знайдеться розумний спікер? який запропонує поміняти вугілля на продовольство? у рінатки достатньо ресурсів, щоб продати отримане продовольство за грошові знаки, що завозить окупант.
 
У нього достатньоавторитету, щоб придбати це продовольство. Якщо там реально нікому купувати продовольство - то може слати туди одежу, побутову техніку та інше начиння? але заборонити перевод грошей?
 
рух у цьому напроямку змінив би відносини радикально, зараз продовольство до орділо поставляють захер з плотвою. посталяють - розхподіляючи гуманітраку.
 
потік бартеру з вільної україни задушить жидкій ручейок москальськх фальсфікатів, і менаджери ахметов,якіочолятьфакторії в орділо - стануть осередком україни на бунтівних територіях. винрають вибори і всьо такоє.
 
захер та плотва програють вибори.
путькін лососне тунца.
 
от і вся нєдолга.
© NinethApreel [07.03.2017] | Переглядів: 664

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.8/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати