для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

АГЕНТИ КРЕМЛЯ


АГЕНТИ КРЕМЛЯ

Сьогодні тих, хто намагається припинити торгівлю з сепаратистами,  владна пропаганда називає агентами кремля.  Розглянемо це у контексті фактів.
Лише через  станції  Фенольна та Костянтинівка  за день проходить  800-1000 вагонів, перевірити які на предмет вмісту прикордонники  фізично не в силі. Влада пояснює це необхідністю закупівлі в окупантів антрацитового вугілля.  Але навіть із задекларованих супровідних документів видно, що вугілля там займає всього біля 20% товарообороту.
      Влада також у випадку припинення постачання вугілля з окупованих територій ,лякає можливістю так званих  веєрних тимчасових відключень електроенергії . Але жителі України це вже проходили і я певна, що більшість патріотів з цим погодиться, якщо знатиме, що це знесилить в першу чергу ворога.  До того ж влада, схоже, дійсно лише лякає, запудрюючи мізки  і приховуючи резерви, в тому числі і атомної енергетики.  
Бо як зрозуміти прем’єра  Гройсмана, який  в умовах блокади торгівлі один день говорить про можливість відключення електроенергії для українців, а на наступний день обіцяє збільшити експорт електроенергії молдаванам?
      47% вартості антрацитного вугілля, яке поставляється з так званоі ЛНР у вигляді податків йде в бюджет окупантів.  Тому що з отриманих грошей  «міністр палива, енергетики та вугільної промисловості "ЛНР" платить близько 47% податку від суми вивезеного вугілля з в бюджет так званої "ЛНР".  Ці кошти, в подальшому, направляються на виплату заробітних плат членам терористичних угруповань "ЛНР" ... а також на закупівлю амуніції, форми і т.д. ", - йдеться у висновках СБУ, викладених в ухвалі Северодонецького міського суду Луганської області від 2 грудня 2016 року.  
       Цю  ситуацію  у контексті  фінансування терористів міг би прокоментувати  генпрокурор України. Але оскільки він є кумом Президента, який підтримує торгівлю з терористами і отримав від нього посаду шляхом зміни законодавства, то йому рот не відкриється. Тому розглянемо цю ситуацію у світлі пояснень колишнього генпрокурора Яреми, який у свій час казав наступне:
«Українські підприємства в даний час не можуть використовувати вугілля з тимчасово окупованих територій Луганської і Донецької областей, оскільки такі дії підпадають під статтю Кримінального кодексу "фінансування тероризму".
       А натомість зараз бачимо, що влада, замість притягнути себе до кримінальної відповідальностіsmile3,  навпаки намагається відкривати кримінальні справи проти тих, хто блокує торгівлю на крові.
       Якщо влада домовилась з терористами, що вони нам будуть продавати вугілля і на цьому заробляти, то чому влада так успішно не може домовитися, щоб вони віддали наших заручників, або хоча би поставити це умовою торгівлі ?
        Ми вже не раз чули від влади гучні заяви про автономність наших ТЕС і ТЕЦ від вугілля з окупованих територій. Та очевидно, що торгувати з ОРДЛО вигідніше, а заодно – збагачувати бюджети так званих ДНР та ЛНР.  Ось чому на розгляд парламенту не виноситься закон про окуповані території, зареєстрований ще рік тому.
Але українцям  ще гірше усвідомлювати, що ті "гради", якими терористи обстрілюють наших військових і мирне населення, фінансуються в тому числі і за рахунок України.
 
Багато прихильників  мінських домовленостей у свій час доводили, що економічна ізоляція терористів  призведе до знесилення і вони змушені будуть повернутись у лоно України. А зараз багато з них вже підтримують торгівельні зв’язки з сепаратистами, не зважаючи на те, що це зміцнює їхню економіку, що по суті є торгівлею на крові.  Вони закривають очі на те, що за три роки війни влада нічого не зробила для того, щоб не залежати від вугілля антрацитної групи. Влада лиш тепер ОБІЦЯЄ це зробити протягом двох-трьох років.  Вони також закривають очі на те, що за три роки війни влада на законодавчому рівні до нинішнього дня  не ухвалила список стратегічних товарів, для яких можна зробити виключення у забороні торгівлі.  Усі ці роки йшла тотальна   торгівля усім підряд, включно з великими обсягами контрабанди.  (більше фактів  і цифр про це – ТУТ :        
Це на руку як сепаратистам, так і путіну.

Бо вічно тримати за свій рахунок невдалий проект "новоросія" путін не буде, тож питання у них стоїть про самоокупність і самофінансування даунбасів, і економічний союз з українськими баригами їм у цьому допомагає.
   А пуйло і далі через таких справжніх "шатунів і агентів кремля" проштовхує свій план - щоб Україна визнавала легітимність бандитів  на рівні : переговорів, торгівельних відносин, укладання угод і т.п.
То хто тут насправді "агенти кремля"  і виконує «російський сценарій» ?

© Даяна [02.03.2017] | Переглядів: 7514

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.0/83

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook