для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Критичні дні


Критичні дні
Отже.
Підперли Порошенка. З одного боку сила страшна, про масштаб якої можемо тільки здогадуватися по тому, що 19-го лютого Нью-Йорк Таймс друкує таке https://www.nytimes.com/2017/02/19/us/politics/donald-trump-ukraine-russia.html?_r=1, а наступного дня "помирає" Чуркін. По тому, як в Україні від "Артеменка" поспішили відкараскатися одні і як різко наче в рот води набрали інші, можемо лише приблизно уявити розміри метастази.
З другого боку сила явна, але від того не менш "надокучлива". Вчора хунвейбінами було "націоналізовано" Донбас-Арену, сьогодні з опівночі обіцяно взятися за "націоналізацію" решти активів РЛА. Всі ми розуміємо - зазіхати на олігархічну власність - це не роками лупити з градів по "пітушкам", в повітрі реально запахло "визвольним походом".  РЛА власною армією з цього боку кордону не обзавівся, вся "надія" на Головнокомандувача. Бачимо тиск. Засвічено фріка-ляшка в ролі можливого кандидата на заміну головнокомандувача (вчора), звільнено від судового переслідуваннн оберсмотрящого за Україною (вчора), терміново підшукується "дружній" кандидат на Голову НБУ, перейшов до прямих погроз Гройсман - заплатите, мовляв, за "поломані хатки", вперті ніщеброди.
Цікава думка загалу щодо того що вчинить Порошенко?
1. Розпочне військову операцію по наверненню ОРДЛО в українский суверенітет ?
2. Змусить НГУ ліквідувати Блокаду з нашої сторони, паралельно домовившись з відповідальними за "націоналізацію" на окупованих територіях ?
3. Компенсує РЛА втрати за лінією розмежування коштом населення вільної України?  
4. Подібно де Голлю, заручившись підтримкою вірних армійців, розгоне кібєням цей гадюшник і заснує 2-гу Республіку ?
5. Ваш варіант.            
© Дюма [01.03.2017] | Переглядів: 2996

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook