для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ОРДЛО - окуповане чи ні?


ОРДЛО - окуповане чи ні?
Крим - тимчасово окупована Росією територія України. А ОРДЛО? Ні. Чому? Бо як можна вести контрабанду з окупованою територією? А що на це скажуть США та ЄС? Тому влада робить все, щоб майже три роки заробляти на цьому бандитському анклаві десятки мільярдів доларів. Бо там «наші люди». Це ті «люди», що перестріляли 10 тисяч осіб наших. Лише тому, що Порошенко як глава держави, був і є противником, щоб признати ОРДЛО тимчасово окупованими територіями, тому наша влада наполягає на тому, що «ОРДЛО - території, що знаходяться під тимчасовим контролем парамілітарних бандформувань, і ці території вважаються не окупованими, а тимчасово-неконтрольованими. Тому Україна несе відповідальність за життєзабезпечення громадян на цих територіях. Навіть бойовиків». Зверніть увагу, навіть бойовиків! Бо це, за словами нашого президента, «наші торгові партнери». Та у нього торговий партнер – навіть Путін. І якщо виходити з його логіки, то за Мінськими угодами будемо очікувати Захарченка в Раді - як представника окупованих територій. А мені може хто-небудь пояснити, а Постанова Верховної Ради від 17 березня 2015 року за № 254-VIII – це не документ?
                                                       ПОСТАНОВА
                                            Верховної Ради України
Про визнання окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими           територіями
     Верховна Рада України постановляє:
1. Визнати тимчасово окупованими територіями окремі райони, міста, селища і села Донецької та Луганської областей, в яких відповідно до Закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" (Закон N 1680-VII) запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування, до моменту виведення усіх незаконних збройних формувань, російських окупаційних військ, їх військової техніки, а також бойовиків та найманців з території України та відновлення повного контролю України за державним кордоном України.
2. Ця Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування.
Голова Верховної Ради України                                       В. ГРОЙСМАН
м. Київ    17 березня 2015 року  
№ 254-VIII
     Рада ухвалила цей проект постанови 280 голосами. Постанову за № 254-VIII було опубліковано в газеті Верховної Ради "Голос України" 24 березня, і вона набула чинності наступного дня після опублікування – 25 березня 2015 року. Тоді чому не діє?
     А виходячи з "логіки" нашого президента і його жополизів, ОРДЛО було створено і діє в інтересах України, а всі, хто йому протистоїть, є агентами Кремля.
© Михаил Григорук [26.02.2017] | Переглядів: 2514

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook