для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До стратегії ДурДому


До стратегії ДурДому
Вимкнули електрику
Вимушений шкрябати імху...
© Карт [18.02.2017]   Переглядів: 323 |
 
З цих 300-от 200 (я так думаю) зреагували на "Вимкнули електрику", а 100 - на "Вимушений шкрябати імху" .. Отже, "сотня Карта" тут є, для неї і шкрябаю.
 
Хто такий Ахметов?
Та й взагалі ...
© Карт [19.02.2017]  Переглядів: 1994 |
 
Українці і зрада
Росія – найбільший партнер України у військовій сфері. Доповідь SIPRI свідчить про те, що найбільшим партнеро�...
© Карт [20.02.2017]  Переглядів: 854
 
Ці два останні свідчать про те, що місцеву публіку "Ахметов" цікавить вдвічі сильніше, ніж "українці" і "зрада" разом узяті. biggrin
 
Таке от маленьке дослідження. smile3
 
Стратегії
 
Крізь вікно інтернету ДурДом уважно стежить за подіями по той бік паркану. Не пройшов непоміченим і марш націоналістів. Ну, шо можно сказать?
 
В смысле стратегии мы сильны. У нас есть палата стратегического планирования. Там спецы разрабатывают операции быстрого освобождения буквально незначительными силами, ибо нефик.
Да и в тактическом плане мы выпасаем не задних. Наоборот, вперед можем спустисть обвязанного взрывчаткой шахида Тузика. На их танк. Под заградительным прицелом Слепого Пью. Интересно, что потом будет говорить про такого героя тот же PiligrimK?
 
Мы, конечно, сильны, но наши националисты еще сильнее.
 
Тягнибок Олег порадував. Ну, просто порадував, на фоті гарно виглядає. Не схуд, слава Богу. Попри те, що не потрапив до тієї Зради після Майдану. Охендовський не пропустив! Більше нема на кого подумати - тільки він! А потрапив би Олег в Зраду, так 5-та колона не зраділа б! Ох, він би їм крові попортив!
 
Ну, якщо брати взагалі по націоналістах, то в моєму кабінеті складається до них позитивне ставлення. В тому сенсі, що саме зараз прийшов їхній час. Вони як пожежники - приїхали, загасили і від'їхали. Більше немає кому, якщо правду казати.
 
Ну, дійсно, національний дух, національний рух - це поки що те єдине, чим Україна жива і існує. Решта тільки-тільки вилуплюється.
 
Управляти націоналісти не вміють і не хочуть. Начебто відчувають, що на верхніх поверхах авторитарії не та аура. От свободівці сунулися і спалилися. Демократії тільки геїв плодять. А маршами зі смолоскипами виходить видовищно і красиво. Вата зразу по погребах ховається.
 
Отже, мій кабінет пропонує для ДурДому таку стратегію: покладатися на націоналістів, тим більше, що і ув нашому завєдєнії їх трохи є.
 
Ну, а порох мы, конечно будем держать сухим, ибо враг хитер и коварен!
 
© Карт [22.02.2017] | Переглядів: 1145

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook