для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Українці і зрада


Українці і зрада
Росія – найбільший партнер України у військовій сфері.
Доповідь SIPRI свідчить про те, що найбільшим партнером росіян в Україні сьогодні є «Мотор Січ» В'ячеслава Богуслаєва. Компанія запорізького бізнесмена, колишнього регіонала, а нині народного депутата від «Волі народу», виконує контракт на постачання двигунів АІ-222.
 
Українські авіаційні мотори встановлюються на Як-130 – російські легкі штурмові літаки, на яких навчають військових льотчиків, у тому числі вражати наземні цілі. Тобто українське підприємство допомагає ворогу готуватися до війни.
 
Контракт «Мотор Січі» з російським авіабудівним заводом «Сокіл», який збирає «яки», передбачає поставку 218 двигунів (за даними SIPRI).
 
Той факт, що Богуслаєв продовжує активно співпрацювати з російською «оборонкою», підтверджує і нещодавнє розслідування «Главкома». Виданню вдалося знайти документи, які свідчать про те, що «Мотор Січ» під час воєнної агресії Росії на Донбасі займалася ремонтом літаків міноборони РФ.
 
З цією інформацією журналісти навіть зверталися до СБУ. Однак у Службі безпеки дали зрозуміти, що не бачать нічого злочинного у співпраці української компанії з країною-агресором.
Звідси
Цікаво, звідки наші танкорі беруть стволи для "оплотів"? Напевно раніше брали в Раші. Та й взагалі, що наш ВПК отримав в минулому році від Раші навзаєм і в яких кількостях? Доповідь SIPRI містить таку інформацію?
 
Тепер питання - як до цього ставитися нам, шановним дурдомцям?
 
Тут (адже йдеться про гроші, бізнес і політику) я вмикаю прагматика/циніка. І міркую так: якщо ті ВП-вироби, які ми надаємо РФ, ніхто інший їй надати не може, то тоді це є ЗРАДА. Причому, це є зрада на самому верхньому поверху Печерська.
Якщо ж таку продукцію Раша може придбати ув інших країнах (чи кампаніях), то це є всього лише бізнес.
Або: якщо Раша постачає нам навзаєм те, чого ми не можемо придбати в іншому місці, то це також за певних обставин можна розглядати як бізнес.
 
Тобто, перш ніж виносити вердикт, високий ДД-осуд  має отримати відповідні до справи відомості в належному обсязі.
 
Ну, а якщо позбирати фактів такого сорту (а їх у нас кожного дня є) в купу, то отримаємо безрадісну картину і складемо висновок про непатріотичність (чи діряву патріотичність) нашої "влади".
 
Як на мене, то воно й не дивно, адже так звана "влада" то є авторитарна система управління, яка, за її природою, обов'язково стає інструментом збагачення найбільш сильних гравців в країні. А такими гравцями нашої національної гри в "монополію" стали олігархи.
 
А святий наш українець тлумачить політику у таких формах, як от: "влада прислухається до [народу, малого бізнесу, науковців, добровольців, ..]" чи "влада не прислухається до ..", "треба владу змусити турбуватися про простих людей", "влада вже трохи повертається обличчям до нужд .." і т.д.
 
Тобто, "влада" для українця є чимось окремим від них, що існує само-по-собі, добрим чи злим. Влада схожа на Перуна.
 
Українець, таке у мене складається враження, попри свою зі слізьми православну любов до Ісуса Христа і матері його Марії, залишається в душі язичником. До речі, Марію він любить навіть більше, ніж Ісуса .. Мабуть тому, що вона ближче до простої людини, не така божественна ..
 
Українець не може прийняти до практичного використання тую думку, яку втлумачують йому високі служителі церкви - ніякого Перуна зверху немає, а всередині кожного себе є Бог.  
 
Ну, Бог, можливо, і є - думає собі невмирущий українець, але він начебто інтернаціоналіст, один на всіх .. А хто буде доглядати за українцями? Перуна нема, то хай доглядає Влада. Нє, українці не якісь там дикуни, що танцюють навколо ідола. Ні! Українці - сучасна нація, вона має активне ставлення до Влади - якщо Влада не доглядає українців, то вона є не справжній Перун і її треба замінити. І так її тре міняти і міняти, поки Влада не перетвориться на Перуна.
 
Такого от ментального кода мають українці! Такого от ключа. В такому от разрєзі.
 
Ну, судячи з усього, Петро (з його політичними технологами) не дуже заглиблювався в українську ментальність. Він, як кажуть, нє по етому дєлу. Він добре шарить по олігархах, а там трохи інакший ментальний код.
 
Вопчім, ПОП все зробив начебто грамотно - і з Хвірташем утряс, і з Рінатом домовився, навіть з Бологою (на всяк випадок, бо то такий козир) уклав договір. І всі стовпи олігархічно-мафіозної авторитарії погодилися не влаштовувати йому палаючі тили, коли ПОПа буде місити політику по європах. Бо з ПОПою там будуть розмовляти лише за умови внутрішньої стабільності і керованості кодляку.
 
Так шо до святого українства ПОПини руки не дотягувалися. За те отримуй ПОПа тепер по повній. Вчись українству! Став Владою - ставай Перуном!
 

 

 
© Карт [20.02.2017] | Переглядів: 2174

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook