для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рінатердам+


Рінатердам+

         Весь час вважав, що ніде у світі немає таких чорноземів, як у нас. Про це колись розповідала шкільна вчителька у минулому столітті. Втім, якщо жити по-новому, то з’ясовується, що ніде у світі, крім Донбасу, немає ще й таких антрацитів, як тутешні!
          Тож, у навколишньому світі все змінилося. Сільгосппродукція з наших чорноземів зменшилася. Проте антрацитів і валютних рахунків побільшало!        
          Змінилася і риторика вітчизняних телеведучих. Донедавна телевізійні добродії переконували мене і весь зареформований народ у тому, що тарифи стрімко зростають через юлькіну ціну на газ, який у нас використвується геть скрізь. Тобто без газу у нас в Україні нічого не нагріється, не звариться, ні фіга не засвітиться, ні хрєна не вироблятиметься. І клята невістка, мовляв, у всьому цьому винна, бо її пальто на якійсь там трубі висіло.
          Аж ось з'ясувалося, що все в Україні тримається не на газі, а на ахмєтовському антрациті! І без рінатівського вугілля усім нам - торба!
          Тож наполовину бразильський «Шахтар» насправді є ротердамським. Причому на 100 з плюсом відсотків! Бо вугілля від гегемонів пролетаріату втюхується нам за постачальною схемою ротердам+. Якої, як розповідають круті урядові дядьки, насправді взагалі-то нема. Як донедавна божилися, що не мають економічних стосунків із сепаратистами...

          А поки що мешканців столиці залякують ляканиною щодо всіляких там прокремлівських провокаторів. Щойно по новинах прошелестіла інфа від шкіряка про затримання якогось там терориста з бойовою гранатою.
          Тож не надто вчора здивувався, побачивши на Михайлівській площі підрозділ спецназу в шоломах та бронежилетах чисельністю десь так півтори сотні бійців. Подумалося, що це МЗС охороняють.
          З’ясувалося, дзуськи! Який там МЗС! Той Климкін зі своїми їпломатами кремлівським найманцям нецікавий. А охороняє спецназ ахметівську контору, що на початку вулиці Десятинної.
          Ляки-переляки! Люди добрі! Це ж скільки замаскованих кремлівських агентів у Київ понаїхало хуліганити, що доводиться днями і ночами тримати на холоді цілу бойову роту біля офісу головного попутчіка революції?
 

It is surprised
© Клапейрон [20.02.2017] | Переглядів: 4913

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook