для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вимнули електрику


Вимнули електрику
Но вот совершенно же очевидно же, что на территории ДД сосредоточились ум, честь и совесть нашей эпохальной  ... ээ ээ .. эпохи. И тут Остапа в который уже раз понесло.
 
Дамы и господа, пані і панове!
 
Признаюсь сразу: я не знаю, надо ли сажать Пецу на палю, но это и не важно, поскольку сажать будете все-равно вы, а не я. Не тому, що моя хата скраю, а тому що вона на горі. Not precisely
 
Well .. Так я про Пецу і дружка його Вовку Гройсмана, якого теж будуть підсмажувати, чи підвішувати, я вже заплутався в намірах нашого революційного персоналу, який кинув їздити до дому після всього і розселився по палатях. Я лише не пропонував би звертатись до способу древлянського князя Мала, бо позбігаються вовки і позлітаються орли з круками і мені на верхівці гори буде неспокійно. А на палю - це сяк-так.
 
Звичайно, що напалюванням цих двох зрадників-бариг справа не завершиться, адже у персоналу накопитилось (назбиралося в копитах) багато запального драйву і поки персонал не вгамує святе відчуття справедливості, поки хоч одна скотиняка буде бігати по нашому дурдомному подвір'ї, поки світять віялові хвонарі, поки свободою палаїмо .. В опчім, важко собі уявити, що все те, шо ми зараз маємо, завершиться нічим. Скоріше за все, що воно взагалі не закінчиться .. ще років із п'ять. Аж поки на авансцену не вийде .. ну, ви зрозуміли.
 
От тіки не треба питати "що буде далі?", після розвішування, розсажування і розжарювання. Такі питання є порушенням правил і вони тягнуть на викреслення порушника зі списку справжніх патріотів і занесення в ганебний список замінстецьків. Жити треба страстями, як заповідав герой фільму "комуніст", який чомусь комуністом стати не захотів, на відміну від сержанта ланецького і добродія Доброго. А не чіплятися до людей з неправильними питаннями.
 
Якщо зараз прийшла черга пристрасті "блокувати", то треба блокувати. Не можна давати пристрастям застоюватись. Блокувати буде просто по-людськи, адже пристрасті видніше.
 
Тим більше, що тільки я знаю, що буде далі, але того не скажу. Чісто з делікатності.
 
Як би там не було, але жертва блокування відома всім і нам його не шкода, бо він же є головний олігарх нашої авторитарної системи. Так, йому не пощастило - його активи надто великі і важки, щоб їх можна було прихопити з собою тікаючи на острова. І що цікаво - він їх чомусь не кидає .. Я б йому радив кинути все і втікти. Ну, чисто по-людськи. А! Мабуть активи ще дають прибуток .. Чи навпаки - він сподівається, що укропи зачистять нарешті цих орків і можна буде вже спокійніше збирати врожай. Ну, нехай ..
 
І щось мені здалеку підказує, що начебто ПОП, якого вже майже всадовили на палю, не дуже пручається блокуванню. Послаблює нашого головного олігарха?
 
Ну, спокійної ночі, світочі розуму!
 
son
 
© Карт [18.02.2017] | Переглядів: 1303

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook