для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дуче...


 Дуче...
Ну що, треба визнати, що процес формування кокону нашої верховної влади закінчився остаточно. Цілком погоджуюсь з рядом авторів з думкою про те, що влада перетворилась в режим. Сподіваюсь що нікому не потрібно пояснювати різницю в поняттях. Вчора владою режимом було перейдено тоненьку межу,яку режим міг і не переходити, а замість того повернути нна шлях життєвої логіки, адекватної викликам реалій. Ніхто не перешкоджав тепер уже режиму відрегулювати законодавство у військовій сфері відповідно до вимог воєнного часу, ніхто не перешкоджав якщо не навести, то почати наводити лад в енергетичній та соціальній сферах для того щоб суспільство отримало правильні месіджі та заспокоїлось, для того щоб суспільсво не втрачало розуміння того, що обрана ним влада, хоч і поганенько, але виконує покладені на неї обов'язки. Не сталося.
Читаємо офіційний документ:
 
4. Міністерству внутрішніх справ України, Службі безпеки України невідкладно:
вжити вичерпних заходів щодо забезпечення громадського порядку в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях;
забезпечити належну охорону об'єктів газо- та електропостачання, транспортної інфраструктури в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та створення належних безпекових умов для їх безперебійного функціонування.
5. Національній поліції України, Національній гвардії України, Службі безпеки України забезпечити безпеку та унеможливити у встановлений законом спосіб спроби порушення громадського порядку на об'єктах критичної інфраструктури.
6. Службі безпеки України невідкладно активізувати роботу щодо нейтралізації спроб російських спецслужб, їхньої агентури, пов'язаних з ними підривних елементів та диверсійно-розвідувальних груп ускладнити функціонування об'єктів критичної інфраструктури.

Якщо зашифроване у цих рядках перевести на зрозумілу і лаконічну мову, то це означає, що силовикам віддано команду "Фас!". Режим інакше, як з позиції сили, із суспільством (нехай це лише протестна його частина) розмовляти не бажає. А це вже ті ж граблі, на які у свій час наступив Янукович.

Мені від цього вкрай незатишно, тому що спроби вибудувати якусь наступну логіку подій підказують, що новоспечений дуче П. буде слід в слід повторювати кроки свого папєрєдніка. З приреченістю клептромана, який не може не красти і який усуває перепони на шляху до цілі.
Пробна куля силового вирішення енергетичної проблеми уже прокотилася по ребрах ветеранів АТО. Далі буде?
На всякий випадок (а раптом хтось доповість) хотів би повідомити новоспеченому дуче просту істину: народ перемогти неможливо. Апріорі. По визначенню. Від слова "зовсім". Аброськіни не врятують. І не радив би пробувати переконатися в цьому на власному досвіді. В найкращому, що сумнівно, випадку це закінчиться Ростовом.
© Євген Новосад [17.02.2017] | Переглядів: 2758

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook