для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коли постають незручні запитання.


Коли постають незручні запитання.
Шануючи короткий формат, зручний для читання та запам'ятовування, хочу продовжити тему блокади ще одним невеличким постом. Сьогодні я використаю два ключі: "про що вони мовчать" та "позиція громадянина Х". Сподіваюсь, що це допоможе людям остаточно визначитися з власною позицією стосовно блокади.
Почну із зашквару. Прем'єрко наш учора віяло розклав. У віялі відключень в межах єдиної енергосистеми мало не пів-України, а от про Донецьк та Луганськ він чомусь промовчав. Напевно боїться зіпсувати стосунки з Захарченком чи щоб часом Путін не образився.
Далі про помовчалки. Коли владці (Гройсман, Насалик) починають нас лякати енергетичним апокаліпсисом, то вони знову багато чого не договорюють. Для мене зрозуміло (сподіваюсь - читачам теж), що ратувати за приватні енергетичні інтереси олігархів більш вигідно, аніж за державні, оскільки якби все було не так, то хоч хтось та й обмовився б про існування атомної енергетики, яка чомусь не працює на повну потужність. А це скромно більше половини усієї генерації в Україні. Станом на сьогоднішній день АЕС генерують 77,6 % від можливого. То чому б цей резерв не задіяти?
А ще, браттці, є у нас дуже цікаві патріоти, які мають на різних фейсбуках та твітерах тисячі читачів та фоловерів, і які чомусь набрали в рот води і вдають ніби ніякої блокади у нас немає, ніби це подія якось сімнадцятого порядку. Пальцем показувати не буду на сабжів,- просто візьміть собі на замітку.
Тепер про говорунів. Армію бойових інтернет-хом'ячків обійду сьогодні, лиш одного помічу для прикладу, щоб довірливі читачі в таке не вляпувалися. Візьмемо до уваги ссавців крупнішого розміру. Ну а що б не розмінюватися, то зачепимо кума путінського, який зазвичай відсвічувати не любить. А за цим разом відмовчуватися Медведчук не став, оскільки і йому на мозоль наступили. Не всі знають, але одним із важливих пунктів блокади є вимога визволення наших бранців. Побіжно нагадаю, що така вимога була під час кримської блокади і тоді це спрацювало. Так от, якщо це спрацює зараз, то з рук Медведчука будуть висмикнуті козирні карти, якими він розмахує у Мінську і сам він просто перестане бути актуальним у публічній сфері. Тому й балакають кишенькові вісті, лякаючи нас кінцем світу та й сам не мовчить. Нам же робити з того висновки...
Досить за цим разом. Усім здоров'я.
Ага, картинки:
© Євген Новосад [15.02.2017] | Переглядів: 2836

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.6/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook