для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про блокаду.


Про блокаду.
Як ми усі знаємо 26-го січня було розпочато блокаду залізниці, що сполучається з ОРДЛО. Блокада триває і шириться. Зараз уже заблоковано три гілки сполучення. Кількість учасників блокади також збільшується і, собою само,- волонтери активно включилися в процес її забезпечення. Працює (незважаючи на фейкові повідомлення) і надалі буде працювати штаб блокади. Про його діяльність можна дізнаватися ось тут.
Блокаді уже довелося пережити напад спеціально дресированих аброськіних із залученням тітушні. На цьому влада не зупинилася і запустила маховик тиску у вигляді відкриття кримінальних проваджень та політичних та інформаційних спекуляцій, про що (вибачте за нескомність) я попереджав. Щось мені підказує, що це лиш початок таких дій. Діалогу справжнього із суспільством немає і не передбачається, що само по собі є поганою прикметою, поганою для всіх.
Саме зараз на Еспресо ТВ ведеться голосування глядачів стосовно їх ставлення до блокади. Картинка складається наступна: зателефонувало більше 11 000 чоловік і розклад такий: 85 відсотків людей підтримують блокаду (чи не сакральна цифра?biggrin) і лише 15 відсотків проти блокади. Разом з тим 72% готові потерпіти у випадку віялових відключень і 28 - проти. Назагал картинка дуже втішна - торгівлю на крові народ не підтримує.
З інформаційного потоку цінними для мене є висловлювання Миколи Томенка ( шукайте самостійно,- десь пропав лінк) та вчорашнє відео з місця блокади
Посилання на відео наводжу навмисне, оскільки телебачення такого роду інформацію поширювати не спішить і, відповідно, у суспільства створюється викривлене враження стосовно подій, що відбуваються, а якихось 110 тисяч переглядів в масштабі країни є мізером. Тому просив  би поширювати.
З приводу страшилок про замерзання. Я з них просто сміюсь, тому що  прем'єрко наш анісловом не обмовився про резерви, які у нас є і їх можна залучити. Разом з тим справа уже йде до весни і споживання енргії невпинно скорочується, а за якихось два - три тижні відбудеться різкий скачок у генерації електроенергій на ГЕСах, окільки почнеться весняний паводок. Ще можна було б згадати про наявність Бурштинської ТЕС, яка на всіх парах продукує електренергію, але жодного кіловата Україні не продає. Бо то валюта. Для Ахметова.
Все на сьогодні. Історія не закінчується, а значить буде й продовження теми.
Всім здоров'я, наснаги та оптимізму.
Після всього,- картинку ще вставлю:

Це Бурштинська ТЕС так з космосу виглядає, просипаючи голови мешканців Прикарпаття та Буковини попелом. В буквальному розумінні цього слова. "Кузя" нервово курить в стороні...
© Євген Новосад [14.02.2017] | Переглядів: 2750

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.5/83

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook