для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Втручатися в механізми функціонування авторитарної системи безглуздо


Втручатися в механізми функціонування авторитарної системи безглуздо
Ну, дійсно .. Давно пора!

«Другого лютого слідчим відділом Бахмутського відділу поліції було розпочате досудове розслідування кримінального провадження за ст. 279 ч. 1 «Блокування транспортних комунікацій» КПК України проти невстановлених осіб, одягнених у камуфляж», — сказали в прес-службі.

Авторитарна система функціонує у двох напрямках:
 
1. Забезпечує стабільність всіх гілок системи  
 
2. Гарантує своїм акціонерам можливість безпечного збагачення зі створених мафіями схем.
 
Про великі досягнення за першим напрямком нам постійно доповідає Порошенко і Гройсман, а про деякі успіхи за другим напрямком ми дізнаємося від шатунів. Так чи інакше, але 1-й напрямок не може нормально функціонувати без нормально функціонуючого 2-го напрямку і навпаки - 2-й не може без 1-го.
 
Активу громадянського суспільства не подобається ні стабільність системи, ні збагачення її кланів і мафій. Можна було б подумати, що активу не подобається авторитарна система в цілому? Але це не так. В цілому хай система собі функціонує - вважає актив. Але тільки так, щоб був прогрес (а не стабільність) і щоб було збагачення суспільства, а не так, як зараз - збагачення кланів і мафій.
 
Тобто, Іван-царевич Громадянський актив сподівається домогтися перетворення Авторитарної системи з формату "жаба" на формат "царівна", як у в відомій казці. І шмаляє в систему стріли.
 
Сєрьога Лещенко сподівається вживити в мафіозне тіло системи всякі там "спеціальні прокуратири", "антикорупційні суди" і прочу ненашу лабуду. Семен Семенченко хоче перекрити торівлю на крові. Єгорка Соболєв взагалі - хоче повставляти в систему всьо хороше і повисмикувати всьо погане.
 
Нормальні пацани так вже дивуються, так дивуються ..

"Требуем в срочном порядке созвать совещание СНБОУ для того, чтобы обсудить вопрос по прекращению незаконного блокирования железнодорожных путей в Донецкой и Луганской областях", - пишут парламентарии. Как стало известно, данную бумагу подписали 13 народных избранников, среди которых имена Константина Матейченко, Максима Ефимова, Руслана Сольвара, Татьяны Рычковой, Олега Недавы, Бориса Козыря, Сергея Березенко, Максима Саврасова, Александра Грановского, Андрея Шиньковича, Александра Спиваковского, Вадима Денисенко и Григория Шверка.
І парламентаріїв можна зрозуміти, чи не так, колєгі? Чого ми хочемо з вами? Стабільності чи хаосу? Адже якщо зруйнувати стабільність авторитарної системи, то в результаті можна отримати хаос авторитарної системи. Вам відключають електрику, але ви дарма сподіваєтесь, що вам хтось має її підключити, адже в країні хаос! Вас серед біла дня грабують, але ви дарма кличете поліцію - вона не приїде, бо хаос! Сміття не вивозять? Так хаос же! Звідки він узявся? Так Лещенко жж .. Семенченко жж .. Ну, і Юлька жж, яка їх піджужувала, хто ж сумнівається?
 
Ні, ми з вами не хочемо хаосу, хай краще буде стабільність. Та вже яка буде, ми ж за неї в 2014 голосували 54-ма нашими відсотками. А цих смутянів-шатунів тре просто в кутузку.
 
І не треба брехати, що Порошенко зацікавлений в війні. Навпаки, він зацікавлений в замиренні. По-перше, чого йому боятися? З такою нацгрвардією і спецпризначенцями? А ви ще забули про тітушек, які зорганізовані значно краще, ніж громадянське суспільство. А зверху є ще СНБО, яке стоїть на сторожі, бо вийшло з наших майданів.
По-друге, після замирення підуть великі гроші з Європи на відновлення Донбасу, сланцевий газ і решту наших лісів. Хіба це не варто того, що замиритися з РФ у будь-який спосіб? Наші друзі на заході тільки спасибі скажуть, хоч трохи здивуються - чим це вони три роки займалися?
 
Ну, оскільки ми все ж таки за стабільність, а не за хаос, то і не треба голосити про схеми, про збагачення .. На жаль, любі друзі, за авторитарної системи стабільності без схем не буває.
 
Ви ж не хочете сказати, що збираєтесь будувати тут демократію? Як хочете, то кажіть, чого ж ви так гучно мовчите?
 
То ж .. Чи не краще нам кинути ту брудну політику, га? І зайнятись чимось більш пересічним .. Наукою, наприклад. Ні? Ну тоді культурою - віршами, коротенькими новелами, тільки смішними .. Теж ні? Ну тоді залишається - еротикою.
 
pardon
© Карт [14.02.2017] | Переглядів: 1307

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook