для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не завербований КДБ Порошенко?


Не завербований КДБ Порошенко?
Вірте мені, люди! Я брешу із останніх сил!
 

 

У порівнянні із Януковочем Порошенко є не тупий і не простий, але все одно він є злодій, якого тримають на налигачі спецслужби кацапії.
 
Якщо Порошенко не був завербований КДБ під час його військової служби у Казахстані, то я тоді вибачаюсь. Уявіть собі простого містечкового хлопця - студента Міжнародного факультету КДУ, який після другого курсу просто так служить у Казахстані, і це наприкінці існування СРСР. КДБ ніколи ніяку перспективну рибку із своїх рук не випускав, а тут – майбутній дипломат, державний діяч (і, не дай Боже, ще й през усієї України!) І топче казахстанську землю кирзовими чоботами... Хто ж такого омине?  Вони й у червоному корпусі таких не оминали. А тут ще таке питання, як містечковий вундеркінд взагалі потрапив до Міжнародного факультету КДУ, де конкуренція просто скажена? Ну тут скоріше заслуги папіка, а не когось іншого. А ще можна й на папіка щось накопати, адже є воно усе десь у архівах КДБ...
 
«Петро Порошенко «В 1982 году подал документы и прошёл по конкурсу в Высшее мореходное училище в Одессе[4] и на факультет международных отношений и международного права Киевского государственного университета, выбрал последний, который и окончил в 1989 году со специализацией по международным экономическим отношениям, затем до 1992 года — там же аспирант-ассистент кафедры международных экономических отношений. На втором курсе женился[4]. В 1984 году со второго курса университета Пётр Порошенко был призван в Советскую Армию, проходил службу в Казахстане[4] и, по его собственным словам, «принимал участие в боевых действиях»[5]. Демобилизовался в 1986 году, после чего вернулся в университет на третий курс[6].»
 
Це взагалі нагадує: «Подав документи на птахофабрику, а був зачислений у мінсільгосп…»
Увесь плин подій після Майдану, втрата Криму, війна (перепрошую – АТО) на сході, переформатування захисників  режиму овоча на захисників режиму пеци, встановлення повного контролю президента над ВР всупереч Конституції, збереження у ВЗраді троянської кобили путєна – оппаблоку і їже з ними, полювання на патріотів України і ігнорування злочинів проти неї, шалена кампанія проти волонтерів, блокуючих контрабас і злочинну торгівлю із лугандоном, безмежне збагачення «слуг народу» на фоні нечуваного зубожіння населення, тотальне проституювання провладних депутатів у ВЗраді та багато інших фактів, подій і епізодів свідчать про те, що Порошенко – не тільки найгірший президент країни, гірший навіть за Януковича, але й такий що, попри його проєвропейську риторику,  взагалі несе загрозу існуванню України.
 
Чому?
 
А він і не міг стати кращим чи іншим. Він є картою із тієї ж самої колоди, яку стасував КДБ десятиліття тому. Так само як агентами вже не існуючого КДБ, а його наступника ФСБ, є сотні і тисячі депутатів і держслужбовців. Про це свідчать усі його призначення на керівні посади в Україні.
 
Якщо Янукович був просто тупий і недалекий злодійко, якого на налигачі тримали спецслужби кацапії (за різними оцінками, він вкрав від сотень мільйонів до десятків мільярдів доларів, втримуючи Україну в орбіті кацапської політики і інтересів) то Порошенко є не тупий і не простий, але все одно злодій, якого тримають на налигачі спецслужби кацапії. Скільки він вкрав – наразі невідомо, але суми певно можуть  бути порівняні із здобутками його попередника.
 
Ось  що пише наприклад Гордон:
 
«…практически все руководство Украины времен президентства Виктора Януковича "так или иначе имело отношение к КГБ Советского Союза или ФСБ России".
"Лидер страны – президент Янукович – был завербован Комитетом государственной безопасности во время отсидки в тюрьме, являлся особо ценным агентом, его документы находятся в Москве. Второе лицо – премьер-министр Азаров – было завербовано Комитетом государственной безопасности во время учебы в университете. Является особо ценным агентом, его документы находятся в Москве. Министр обороны Лебедев вообще был гражданином России, как и председатель СБУ Якименко", – сказал он.
Гордон добавил, что эта тенденция в Украине сохраняется. "Сегодня среди руководства страны, среди министров, депутатов, просто политиков огромный процент составляют агенты КГБ Советского Союза и ФСБ России, и пока они будут там находиться, нам ничего не светит", – заявил журналист.
 
«За время президенства бывшего регионала Порошенко, не посажен ни один его коллега-регионал, не вынесено ни одного решения суда по делам регионалов против которых восстала Украина. Ни один «беркутовец» не наказан, ни копейки в госсбюджет украденных денег не возвращено.
При этом,  новую коррупцию в стране вместо Януковича возглавил Порошенко.  Но уже в более крупных масштабах, на крови собственных граждан, на цинизме, лжи и стравливании людей по всей Украине.»
 
Ну і на додаток:
 
http://antikor.com.ua/articles/151266-shokirujushchie_dannye_ubytki_kotorye_nanesla_vlastj_ukraine_boljshe_defitsita_gosbjudheta
 
https://www.youtube.com/watch?v=X44Aiqn2hb4
 
https://www.youtube.com/watch?v=uxpzd6HsASo
 

© Ukrop [11.02.2017] | Переглядів: 4632

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook