пароль
пам’ятати
[uk] ru

А тим часом в замку шефа...


А тим часом в замку шефа...
...куються потужні плани стосовно того, як "на амен" вбити будь-який початкуючий бізнес. Малий, великий,- без різниці. Тому що -нєфіг. Настраждалася вже не раз наша влада від тих підприємців-бузотерів. Вони воду мутять постійно, вимагають і навіть погрожують. З ними у влади життя спокійного не буде . Значить - до нігтя їх.
 
Чиїми руками заплановано усе зробити? За цим разом за допомогою НКРЕП, на чолі з малолітнім її головою Вовком. Цей субчик, будучи годованцем Гонтарєвої та однотурового гаранта, сам по собі є цікавеньким фруктом, який прямо з горшка доскочив до керівництва одною з ключових установ у державі.
 
Що задумали мазурики? Задумка проста, як шевський табурет. Взяти й задерти до небес вартість під'єднань до електричних мереж усіх без виключення об'єктів. Так щоб аж, аж! Щоб відразу перехотілося будь що під'єднувати. Правда, в тім НКРЕ не зовсім звірі і тому вирішили зупинитися на максимально двадцятикратному підвищенні розцінок на послуги обленерго. Детально з тим усім кіном можна познаймитися в ось цій статті. Я ж простую далі...
 
Поставив собі запитання, а в чиї ж кишені мають потекти грошики від настільки цікавої задумки. Вигодоотримувачі насправді не сидять за десятьма ширмами. Ось вони усі: Бабаков, Коломойський, Бойко, Григоришин, Суркіс, Ахметов. Ще у тому списку номінально фігурує держава, але це тільки номінально. Сподіваюсь що настільки банальні речі нікому пояснювати не треба.
 
Виходимо на фінішну пряму. У своєму проекті НАЦІОНАЛЬНА комісія виступає лобістом інтересів громадян Росії Бабакова та Григоришина та наших незабутніх "бідняків", яких я лишу в сторні для виведення чистої формули.
 
Формула: Держава Україна відстоює бізнесові інтереси громадян країни - агресора. З чим і хочу привітати усю нашу владу. Ну, а українці техай топчуться деінде.
 
Як на мене це таки зрада зрадная. Чи я неправий?
© Євген Новосад [08.02.2017] | Переглядів: 2164

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.5/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook