для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не чіпайте хворих!


Не чіпайте хворих!
   Ну, про Ліванова та його епічний лизок не згадував, здається, лише лінивий. Як же ж гарно завернув! І голос із неба пристібнув. Нє, воно, звісно, Расєя без царя- не Расєя. Народ, зрозуміло, посміявся. З'явилися й захисники. Мовляв, не той вже Шерлок, старість-не радість. І не зобов'язаний актор бути великим інтелектуалом, та й вік теж, того... одне слово, не зважайте на слова старої, хворої, та ще й далекої від політики, до того ж, отруєної російським телебаченням, людини. Не смійтеся, в ім'я гуманізму. А пожалійте.
 
   І знаєте, я згоден. На усі сто.
 
   По-перше, такі виправдання дуже схожі на те, що вже набило оскому: "так, ми ідіоти. Ми, якщо бажаєте, нація, хвора на суспільні болячки дев'ятнадцятого-двадцятого століття. Це ми невміння та небажання жити краще трансформували в бажання зробити так, щоб наші сусіди жили гірше, ніж ми. Ми- "собіратєлі зємєль", тому що усе, що загарбуємо, ми обов'язково засеремо, тому нам життєво необхідно "собірать зємлі" й надалі. Ось такі ми: скоти. Тому не робіть так, як ми: бути скотами- наш привілей. Ми будемо гадити вам на голову, а ви з нами- культурненько, культурненько. По-європейськи".
 
   Ну, а з тим, що не треба чіпати Ліванова, тому що він вже не сповна розуму, це по-друге. Скажу ще так. Отих, що не сповна розуму, ліванових, на Росії- 86 відсотків. Чи щось близько цього.І я цілком свідомий того, що з цими мільйонами російських громадян мені розмовляти нама про що. Розповідати їм про добросусідство, непорушність кордонів та демократію- що мумбі-юмбі про квантову теорію. шкода свого часу й нервів. Краще вирву викопати. З крокодилами, звісно. А дискусія- та чому б ні? Будь ласка. Тільки у вербальному вигляді: поміж роги. Так, щоб ще з років, хоча б п'ятдесят, як захоче "мижебратья" сказати- нападали б гикавка з діареєю.
 
   Я ще й таке зустрічав: отруєних рашизмом на Росії, мовляв, процентів двадцять. А вісімдесят- гарні люди, що переймаються власними проблемами, цілком до нас лояльні. Просто: "ачтоямогу?". І нам треба якомога більше спілкуватися з цими людьми, перетягувати на свій бік. Тим більше, родичі, що живуть "за парєбріком", вони потенційно наші. І нас вони підтримають. Ну да, ну да.
 
   Розповім одну історію з життя. Одна жіночка, за президентства Овоча, переїхала жити до доньки в Москву. Подалі від чоловіка. Він, бандит та регіонал, тримав в руках невеличкий райцентр в центральній Україні. Тому що таке наша тодішня влада, ця жіночка бачила своїми очима. Тому і втекла. Та незважаючи на це, коли почався Майдан, Овоч для неї став легітимним президентом, якого скинула нелегітимна хунта. А ті, хто виступили проти влади бандитів- фашисти. Чи там націоналісти-екстремісти. "Зачєм било вигонять? Нє ізбралі би на слєдуєщіх виборах- і всьо!" Пояснити, що наступні вибори з участю Януковича були б такою ж комедією, як російські "вибори Путіна", а країну було б остаточно продано за оті 15 мільярдів, не вдавалося. "Ну і что?". Ось вам і рідня. Ось вам доказ того, що кисельовщина сильніша за родинні зв'язки. І приємне спілкування з ріднею з-за російського кордону- мрія. І це наводить мене на ще одну думку.
 
   Так, я згоден: рашизм- хвороба. Дуже заразна. Тому не цькуватимемо бідного старого Ліванова, бо на Росії таких- мільйони. Тобто, за парєбріком маємо епідемічну ситуацію. А при епідемії, будь-який лікар скаже, потрібен карантин. Ізоляція. І хай там, в карантині, й сидять. Розробляють нанотехнології з кори, ліплять півнів чи Путіних з гівна та проектують побудову "Русского міра" на альфі Центавру. Хай признають своїх царів святими. Хай назвуть Кадирова блаженним. Це їхня справа. Ми просто повинні пам'ятати: за нашим східним кордоном- карантин. Заражена територія.
 
   І хай там моляться перед портретом Путіна, згадують в молитвах равноапостольних Лєніна та Сталіна, блаженного Бєрію та новомучєніка Моторолу. Хворим можна.
© Саня электрик [29.01.2017] | Переглядів: 2725

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook