для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пропав тато з дурнов мамов?


 Пропав тато з дурнов мамов?
Сентенція дня - "Якщо людину довго називати свинею, то вона врешті захрюкає". НМ.
Цитати:
"К сожалению, у нас народ, по факту,  - это народ-капитулянт, который не признает никаких моральных принципов, но лишь свою ближайшую выгоду-дармовщину."
"Предел украинской революционности – это пассивно критиковать официоз и активно строить воздушные замки, в эфире утопическо-идеальной реальности."
"Недо-народу остается лишь ждать летального исхода этой государственности: тогда и полетает!"
"всё, что делает украинство – всё оно делает тяп-ляп, как бы не для себя, как презренные рабы на панщине..."
"В украинских душах, в общественном сознании давно победила идеология потреблядства, система ценностей клептоманов, поэтому здесь нет проблемы соблазнить большими деньгами любого, за редчайшим исключением. "
"https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/29735/user_id/1865.phtml из дефектов украинского ума – это нежелание  решать свои первоочередные задачи, но стремление расплываться мыслью по древу своих дальнейших перспектив... "
"здесь остается преимущественно примитивный человеческий хлам, чернь и варвары, которые склоняются к диктатуре и рабским порядкам. Чем дальше в лес «построения демократии в Украине», тем ближе мы к возвращению в лоно столетней давности, в лоно крепостничества и самодержавия-самодурства."
"Раньше я отказывался критиковать имеющуюся власть, ибо критиковать есть смысл лишь тех, кто готов исправляться и совершенствоваться. Теперь я брезгую критиковать и наш народ, по той же причине. Дуракам закон не писан, а правда им – не указ!"
"https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/29271/user_id/1865.phtml деградируют, нивелируют, скучнеют, ибо за ними не стоит никакой ценной деятельности, никаких масштабных, общих дел. Суета и проблемы –вот и весь народ: никто и ничего из себя ценного не представляет..."
 
Спершу треба пояснити: Жодних з'ясувань стосунків немає, просто у нас є домовленість з юзернеймом, автором наведених вище цитат, про те що я одного разу пройдусь по його публікаціях. При тому на своє вподобання. Ось воно, оте вподобання, правда з точністю до навпаки. Я не маю наміру заглиблюватися в аналіз цитат, оскільки переслідую дещо іншу мету. Вона проста - я хочу щоб автор перестав своє життєве розчарування виміщати на народі. Народ у нас нормальний насправді, нічим не гірший і не кращий від інших. Просто він поки що знаходиться у віці інфанта і вимагати з нього, як з дорослого нелогічно, нерозумно і навіть шкідливо.
Якщо юзернейм дійшов до того стану, що нічого, крім огиди до народу не відчуває, то є зрозумілим, що тут усе запущено і задавнено, висловлюючись лікарською термінологією. Але то є лиш його власною проблемою.
Разом з тим персоні, яка обрала собі роль ментора, в такому випадку категорично протипоказано контактувати з підопічними. Тому що абсолютно недоречно вимагати з третьокласника здавати екзамен з органічної хімії.
Так, ми усі нетерплячі, і я, і Блокер. Ми хочемо, щоб усе нам вдавалося на "раз-два": прогнати найбільше у світі ОЗУ, вичистити корупційні стайні, прийняти ідеальне законодавство, найняти до управління державою висококваліфікованих і кришталево чесних менеджерів. От тільки оте "на раз-два" не буває. Хочемо ми того чи ні, але усе буде відбуватися лише "степ бай степ" і за кожний малесенький успішний крок, який обов'язково треба зауважувати, народ треба обов'язково хвалити, підбадьорювати і в жодному випадку не пиздити кувалдою по голові за крок невдалий. Це суперечить педагогічним нормам та може нанести непоправну шкоду здоров'ю.
Ще один дрібний, але принциповий прорахунок Блокера полягає в тому, що він не вивчає явища у динаміці, а вона, та динаміка дуже динамічна, даруйте за тавтологію. Народ вчиться усьому швидко і добре. Тиск суспільства на владу зростає, народ, як на мене, теперішню владу уже переріс і її доведеться таки міняти на іншу. Тому бариги від влади підуть геть.
Ще одна річ, хоч і прописна, яку не можна ніколи забувати і постійно треба нагадувати - народ неможливо перемогти в принципі. Ні перемогти, ні знищити.  І якшо народ, хоч маленькими кроками, але рухається вперед у своєму розвитку, то він зовсім навіть не приречений.
Звісно, дуже гірко спостерігати коли країну покидають молоді й талановиті, коли справжні патріоти гинуть на війні, коли молоді сім'ї не можуть дозволити собі двійко-трійко дітей. Гірко, але небезнадійно.
 
Даруйте за неблаговидну роль Капітана Очевидності, але колись я мав це висловити. Усім здоров'я
 
  
© Євген Новосад [10.01.2017] | Переглядів: 2811

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.1/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook