пароль
пам’ятати
[uk] ru

Усьо будєть кітай!


Усьо будєть кітай!
Шановні читачі! Вітаю Вас всіх з Новим Роком! Миру Вам всім, здоров’я у новому році і не тільки!
А тепер вдивіться, будь ласка, пильно у цю пику. Але при цьому шукайте не знайомі риси, а якраз навпаки. Що вона Вам нагадує (крім путлера, звичайно)?   Колись я вже звертав Вашу увагу на те, що шановного пана Немцова вбили в акурат  після його заяви про те, що путлер – китайський шпигун. https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/25283/user_id/21961.phtml  Причому поспішали так, що місця не вибирали і особливо не ховались. І що ми бачимо сьогодні? Недалекоглядні співвітчизники наводнили інтернет недолугими коментарями про наслідки новорічної пиятики для старіючого організму фюрера.  
Недолугі інсинуації рішуче відкидаємо. Думаю, кожен з Вас бачив себе у дзеркалі першого січня. Чи були Ви в цей день схожі на китайця? Незалежно від кількості випитого. Та в жодному разі – якщо Ви, звісна річ, не були китайцем ще до пиятики! Відкинувши неможливе, залишаємо дві версії:
1. Китайці захопили владу в московії і поступово доводять її «до ручки». При цьому не важливо, чи путлер  давно вже живе у Китаї «на пенсії», чи сидить десь у карцері, чи давно сконав через природні або неприродні причини.  Трохи знаючи китайців (економних, хазяйновитих, запасливих, далекоглядних і жорстоких) схиляюсь до другого варіанту. Але то таке… При цьому абсолютно зрозуміло, що підмінити одну людину без повної згоди або зміни всього оточення неможливо. Отож московія вже захоплена китайцями повністю.
2. Путлер продовжує жити і працювати у москві, але двійників йому підбирають його китайські куратори на свій смак.
Згідно старого радянського анекдоту на урочистому прийомі хтось із генсеків запитав британську королеву: «Ду ю спік інгліш?». Не знаю, чи це правда, але впевнений, що зустрівши цю почвару, перш за все я автоматично запитав би її: «Гаварітє па рускі?».
Для нас абсолютно не важливо, яка з версій правильна. Принаймні особисто мене доля путлера мало цікавить. А геополітичні наслідки в обох випадках будуть однакові. І нам слід було б їх враховувати. Вже зараз.
© Vladimir Mytus [03.01.2017] | Переглядів: 1087
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.6/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook