для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Свистопляски на дитячих кісточках зірвано


Свистопляски на дитячих кісточках зірвано
Суспільства прям вибухнули від новини, що літак із журналістами- та артистами-пропагандистами, замість того аби летіти — втопився...
 
А я от ніяк не можу зрозуміти й думаю-гадаю: літак вальнули самі ж кляті кремле-фашики, чи він таки упав за прямою волею і в прямому сенсі „свыше“?
 
Якщо літак упав через через вищу справедливість, тут особливо питань немає, і, гадаю, усе зрозуміло, усім.
 
А от якщо літак нафарширували до виліту чи вальнули з якогось «бука» (навіть у шахтарів є…), то тут питань трішко є. Починаючи від питань «навіщо?» і закінчуючи «як?».
 
Кобзон не полетів — ну, може його й не планували топити, а навпаки, політично-медійного мерця при такому освітленні подій можна б трішки й воскресити і, якщо вийде, мо й новий патріарх всєя совка намалюється (бо попередній щось підздувся якось уже, тхне тощо).
 
Сказати, що агітпроп прям поніс якусь неймовірну кадрову втрату, то ні, саме для агітпропу замінити ці кадри дуже легко, тисячі їх.
 
А от на тлі подій, коли всі женуть на кремле-фашиків за Сирію, Алеппо та Україну (не рахуючи Чечні, Дагестану, Грузії тощо…), то втопленням літака й увагу трішки відвели, і навіть самі вже жертви й теж у траурі. Не кажучи вже про те, що й сам агітпроп трішки дисциплінується, знаючи, що і їх, якщо не сумлінно чи не затято працюватимуть, теж десь і на фарш пустити можуть, і нікуди не полетиш і не улетиш…
 
Та й не варто забувати ще про таку технологію, як «уявний баланс», коли в очах народу ніби трішки пускають крові агресорові. Бо ж пам’ятаєте, як після Майдану «випадали» з вікон деякі риги, проти своєї волі, розстрілювалися Бузини та ще багато веселих для бажаючих помсти подій? Так і тут цілком однією з причин міг бути цей жаданий жертвами «баланс»… при якому насправді агресор нічого по суті не втрачає, а людові весело.
 
А може на меті підривники мали ще щось, про що ми взагалі не знаємо? Чи це все на тлі того, що посилилися обстріли з боку окупантів одночасно і в Україні і в Сирії?
 
А?
 
Бо щось трішки багацько питань — як там так швидко набралася армія рятівників та пошукових суден, і впали отак прям вдало близько до берега й при хорошій погоді, і нікого з високих суттєвих чиновніків на борту не було, і самих пасажирів теж лише в останню годину впопихах збирали, і «український слід» можна знайти, і за літак страховку одержувати, а не списувати...
 
Та й не забуваймо, що «теракти» в першу чергу орієнтовані не на тих, кого вбивають, а на піпл, що хаватиме цю новину, тобто на цільові аудиторії «споживачів» цих подій.
 

© Бандитам тюрьмы? [26.12.2016] | Переглядів: 635

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.0/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook