для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Усім брому!


Усім брому!
Як на мене, то бромчику попити треба поголовній більшості населення.  Боржомі пити уже пізно,- тепер лиш платити доведеться. Правда є один варіант,- тягнути розвеселу компанію групи Приват разом з нашим Харантом та його виводком банкірів- фінансистів (не забути й Сєню прихопити) на дибу і починати повертати спільнонаграбоване.
Для початку трішки зовсім недавньої історії. Почну з себе. У свій час (4 роки тому) просив свою благовірну щоб не відкривала жодних рахунків у Приватбанку. Аргументи не подіяли. От їй головне - щоб зручно було. Ну й за отим "зручно" побігла до ПБ уся народомаса, навіть не думаючи про те, що сама обі западло творить.
Мудріші вкладники почали з'їжджати з ПБ, коли Янукович після зачистки всього що погано лежало, взявся за грабіж групи Приват. Почалася масована атака за допомогою Генпрократури та ДПІ по всіх її підрозділаах. Хитрий Коломойський показово спустив під лід Українські авіалінії і попередив, що обвалить ПБ. Це подіяло і Януович зупинився. Якщо мені не зраджує пам'ять, то міністром фінансів у ті часи був такий собі Порошенко Петро і його роль у цих іграх для мене не зрозуміла, хоч без нього там ніяк не обійшлося. Так от, - зупинився Янукович (ну а потім його наглухо зупинили), але не Коломойський. З простим розуміннням того, що корівку під назвою ПБ, таки захочуть одібрати як не одні то другі. Тому був прийнятий план "доїти, але не годувати" Ось маленький фрагмент такого "доїння":

Що тут цікавого? А ось таке: –  ... в СМИ появилась статья, в которой приводятся данные, что Приватбанк вывел из страны через фиктивные импортные контракты около 11 млрд грн. Летом вы выпустили разъяснение, что штраф за такие нарушения будет равняться сумме липового контракта. Будете штрафовать Приват?
– Я не видела у Приватбанка операции по выводу 11 млрд грн. Пока я видела у него, как и у остальных банков, лишь отток депозитов. И не видела я, чтобы Приват задержал хотя бы одну платежку. На сегодняшний день у меня претензий к Привату нет.
Це події лютого минулого року. Глава НБУ, впритул нічого не бачить, ГПУ, СБУ - теж. Це що? Непрофесіоналізм чи певна вмотивованість?
Тепер саме час згадати епопею з арештом Корбана, як з видом (демонстративного?) тиску на групу Приват і можна потихеньку складати пазли до купи, не вдаючися до дрібніших аспектів. Картинка державницького підходу до проблеми ПБ у мене не складається ніяк. З рейдерством теж не дуже. А от вимальовується мені ціла картина маслом тотальної змови керівництва Привату та вищих державних посадовців, де усі лишаються при своїх валютних інтересах, а нам на здачу приходить яксрава білозелена обгортка з купою боргів. Правда - то всього лиш моя непідтверджена конспірологія, яку хіба колись історія роз'яснить.
Так що здоров'я усім, не сумуйте і тримайтеся.
P.S. От не зрозуміла мені роль "лицарів плаща та кинжала" у цій історії. Навіть не так,- нафіга нам СБУ, якщо ця контора анітрохи не хоче відповідати своїй назві. Навіть не обзивається, навіть виду не подає, що чимось там займається.  Хоч би стурбованість якусь висловили. І ще. Не даю жодних посилань на цікаві джерела. Хто захоче - знайде сам.
© Євген Новосад [20.12.2016] | Переглядів: 2625

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook