для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хтось бреше. Хто?


Хтось бреше. Хто?
«Основные собственники Приватбанка, среди которых и миллиардер Игорь Коломойский, сами обратились к государству с предложением национализировать финансовое учреждение».(Гонтарева)
 
«Что же, нас все-таки дожали. Не национализация, это классическое рейдерство». (Коломойский)
 
Як вважаєте, хто з них бреше? Особисто я думаю, що Коломойський. Не знаю чому,.. Напевно тому, що Гонтарєва – людина президента. А я цілковито довіряю Петру Олексійовичу. Він брехати не може апріорі! Ну, як може президент брехати своєму народові?! Він би був останнім падлом після цього! Ні, напевно таки Коломойський бреше. Ніяке це не «рейдерство», а справедлива відплата йому за те, що лізе поперед батька в пекло! Де ж це чувано, щоб у Форбсі президент такої багатющої країни, як наша, стояв на 8-му місці, а якийсь Коломойський – на 2-му?! Тому, вірно зробив президент, що націоналізував «Приват». Нєфіг наглєть!
Хочу звернутися до совісті тих дописувачів, які вважають інакше – як вам не соромно? Це ж наш президент! Це ж той самий Петро Олексійович, який на тракторі піднімав дух майданівців! Який за одну добу відновив  бруківку на Грушевського! Який за лічені години завершив АТО, і дав нам нове життя з безвізом! Невже шкода для нього якогось «Приватбанку»? Тим паче – на «Миколайчика»?! Та я б йому навіть Укртелеком віддав би з ДТЕКом! А чому ні?! Він нам брехати не буде, тому як на Конституції, та  Пересопницькому Євангеліє, клявся  дбати про наш добробут!
А Коломойський клявся?!
Отож бо й воно!...
Зі святом Вас, Петро Олексійович!
© violonchelist [19.12.2016] | Переглядів: 2799

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.4/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook