пароль
пам’ятати
[uk] ru

Коні троянські та кобила Пржевальського.


Коні троянські та кобила Пржевальського.
Про зраду зрадную. Мого тексту буде мінімум, а матеріалу для "подумати" таки підкину. Стосовно назви,- про коней зрозумієте з посилань, а кобилка від Олега Федоренко. Ось цитата звідси: "Что касается Надежды Савченко, то она остается такой, какой и была изначально – простой и прямой, как угол дома, и непредсказуемой, как прогноз погоды. Если кто-то считает тот факт, шо она остается дикой, словно та лошадь Пржевальского – это плохо, то лично мне дикие животные почему-то милее прирученных тузиков и прикормленных свиней."   Якщо з другою частиною цієї фрази я згоден цілком, то з першою усе непросто. Якщо з неї забрати емоційну складову, то можна говорити про непередбачуваність (а може й ні) Надії Савченко.
Тепер НМСД. Ми живемо у ДЕРЖАВІ, яка переживає ГІБРИДНУ війну. Війна окреслена абревіатурою АТО і у того АТО є уповноважені державою інституції, які опікуються усіма процесами, пов'язаними з війною, в т.ч. і зі звільненням заручників також. СБУ там, ГРУ й не знаю хто ще. Про волонтерство у цій сфері зараз уже говорити майже недоречно. Ну а для переговорів у Мінську у нас є інші уповноважені. Уповноважені державою. І абсолютно логічним для мене є запитання,- а якого милого робила Савченко у Мінську без повноважень від кого б то не було? Чи може її уповноважив парламент, фракція парламенту, її політична партія?  Не чув такого. А що вона там робила насправді нам підказує ось це відео. У мене особисто напрошується думка про "трояна".
Ну і про решту "коней". Богдан Буткевич попросив розповсюдити інформацію про медведчуківську "стайню", що й роблю без зайвих слів.
У мене все. Прошу читати, дивитись, думати та висловлюватись.
© Євген Новосад [15.12.2016] | Переглядів: 1217

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати