для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом 226. Лічебно-отрєзвляючий.


Сльом 226. Лічебно-отрєзвляючий.

 
Суд Амстердама постановил вернуть крымское золото скифов Украине
Бесценная коллекция золотых артефактов из Крыма, которые на момент оккупации полуострова Россией находились на экспозиции в Голландии, нужно вернуть Украине, а не крымским музеям, в которых они изначально находились.
 
По данным агентства, Нидерланды требуют от лидеров ЕС признать, что соглашение об ассоциации между Евросоюзом и Украиной не будет предоставлять украинцам права "проживать" и "свободное трудоустройство" на территории стран-членов ЕС, а соглашение "не требует дополнительной финансовой поддержки" Украины со стороны Евросоюза.

 
Отак от. Іменно в такій послідовності. Перед тим як одрізать руку і ногу, пацієнту дають пігулку глюкози. Смаколик, шоб не так лячно. Але ж! Ноги-руки за пару годин таки не буде. Неповноцінність на все життя - смаколик на мить. Отакі єврокачельки.  Служи, дурачек - получишь значек. За вєрность європейським ідіалам ми получаєм золоту медаль, яку ми самі собі колись давно зробили (ну, як знали!). Так, глядіш, добра тьотя Європа скоро буде розрішать нам пару-тройку кругляків собі оставлять на всякі там господарські (скоріше, госпідарські) потреби. А це ми вже десь бачили:   Квітни, моя Україно, серед республік-сестер. Наїлися в совдепії. Єлі оторвалісь, навіть не в повной комплєктності. А тут новий СРСР, в якому нам уготована должность любімой Монголії. От каждой сестри СРСР Євросоюза найкраще -  в общу копілку. Од нас - пшениця на корм єврохудобі, дешеві тьолки і сігарети з доставкой. Ну, і курси лєкцій для гейропейців од ПОПи і кумпанії "Як стать багатим в ніщій країні".
 

Короче, тема:  Європа, Трамп, смерть Хуйла - все це нам не поможе. Не Бог, не царь і не герой. Тіки ми самі собі.
 
Девіз: Вранці на Дурдомі - ввечері в кожному домі.
 
Правила конкурсу:
      
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф.
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але  їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
 
© олекса.БЦ [14.12.2016] | Переглядів: 2144
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook