для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Антошка жжот!


Антошка жжот!
Подивився бенефіс Антона Геращенка у Шустера. Що вам сказати, глиба, талантище, повні штани креативу. Нафіг нам та криміналістика, балістика та всіляка інша казуїстика! Дивіться «Место встречи изменить нельзя» і станете першостатейним опером. А якщо вистачить терпіння на десяток-другий переглядів, як у Антона, бути вам радником самого Авакова.
 
Ретрогради, які не один пуд солі з’їли на оперативно-розшуковій роботі, висловлювали певні сумніви стосовно трагедії у Княжичах. Мовляв, операцію по захопленню банди розробляли дебіли. Ні узгодження, ні координації дій. Або й того гірше, не було ніякої операції, просто перевертні у погонах спробували експропріювати експропрійоване. А тут, на біду, з’явились працівники ДСО. Результат – п’ять (чи шість - ?) загиблих.
 
– Дурниці, - репетує Антон, - операція розроблялася на рівні світових стандартів, але «трагическая цепь случайностей и нервы на пределе, помешала этому осуществиться». І присоромив опонентів, пославшись на таких авторитетних фахівців, як Жеглов і Шарапов. Мовляв, операція розроблялася за їхніми конспектами. Шкода, що забув про такого всесвітньовідомого детектива, як майор Пронін. Пригадуєте? «Из унитаза на него смотрели проницательные глаза майора Пронина». А якби не забув, був би опонентам повний кабздон. Чи кабздєц.
 
Щоправда, припустився Антон прикрої помилки. Політичної. Так би мовити, проявіл політіческую блізорукость. Бо хто такі Жеглов і Шарапов? – Москалі. А який у нас вектор? – Правильно, європейський. Ото ж бо й воно, Аваков навіть посаду вигадав – заступник міністра з питань євроінтеграції. Тож треба було не Жеглова з Шараповим у вчителі брати, а Джеймса Бонда. А то, не дай боже, дізнається про цей конфуз заступниця з євроінтеграції, і доведеться Антону пакувати валізи під супровід шлягера «Антошка, Антошка, иди копать картошку».
 
Втім, Антон не пропаде. Є ще у нас силові відомства, яким він порекомендує у вчителі самого Штірліца.
© Дмитро Ремиженко [10.12.2016] | Переглядів: 3808

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/72

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook