для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фахівці, б..


Фахівці, б..
"Павка Корчагін построїв вузькоколєйку, завіз по ній до Київа силу дров, чим спас Київ від зимної смерти. Перекупщики-жиди прокляли його, бо він позбивав їм ціни на дрова і той Павка через те був хорий на тиф. Потім вони заплатили бандерівцям і бандерівці притрусили ту колєйку хвойов та листям, змалювали мапу і продали її шепетівським жидам. Теперечки тов колєйков тесть Порошенки свині возит до Київа на продаж..."
Або так: "Як ото верховинці ділят себе на горішніх і долішніх, то й швайцари себе ділят на швейцарів і швейцарців. Тоті остатні то є гуцули у куцих споднях, балакают по німецьки, служат у войску, співают смішні коломийки на "ла-ло-лу-ле-лі" і мают гроші в банках. Того літа власті хтіли їм дати задурно гроший, а вони не захтіли - мудрі люде..."
 
Я майже без натяків набрав приказку,- просто набиваю оту тисячу знаків. Правда ці мінітексти мають одну спільну рису, - в них прослідковується причинний зв'язок.
Коли наш уряд, перелякавшись деклараційних одкровень,  нагло оголосив про підвищення зарплат, народ почав шукати отой причинний зв'язок і не проявляв з цього приводу жодного  ентузіазму,- надто підозріла щедрість зі сторони влади, яка може й боком вилізти. Суперпрофіас Гройсман переконував усіх, що усе пораховано, фсьо буде чотко і в чиколяді: народ при бабках, держава з податками.
А тепер... Лиш малюночок, який показує як мріялось і що показують розрахунки, які теж не конче справдяться:

При цьому про інфляційні ризики аніслова. Такі от фахівці.  Все у мене.
ПіСі. Малюночок спер тут.
© Євген Новосад [22.11.2016] | Переглядів: 3185

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook