для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коментуємо звернення Президента з нагоди Дня Гідності і Свободи


Коментуємо звернення Президента  з нагоди Дня Гідності і Свободи
Три роки тому кілька сотень сміливих дівчат та юнаків, без участі жодних політиків, зібралися на Євромайдан – щоби висловити мирний протест проти дій режиму Януковича,  який вкрав у них велику європейську мрію.
Так і було. Хоча можна додати, що поряд з мітингом з декількох сотен аполітичної молоді (на чолі із сьогоднішніми політиками Мустафою Найемом і Єгором Соболєвим) відбувався мітинг політичних партій. І цей другий (за чисельністю значно більший) критикував перший за його аполітичність (на Майдані до мікрофону не пропустили ні Кличка, ні Тягнибока). Після Вільнюсу політичний мітинг тихо завершив свою діяльність. А аполітичний молодіжний ще трохи затримався.
 

 
(‎Європейська площа, 29 ‎листопада ‎2013 ‎р., ‏‎14:27:44).

Ворог не лише атакує Україну ззовні, але й розхитує нас зсередини. Метою Кремля є постійна  внутрішня дестабілізація, анархія, отаманщина. Дострокові вибори в Україні і посилення позицій проросійських сил в новому парламенті. А далі – ревізія європейського курсу. А ще потім – повна зміна зовнішньополітичного вектору держави. У фіналі – повернення України в імперське стійло.

З цього приводу я зазначив би наступне:
 
В спадок від ворога нам дісталася авторитарна система управління з обслуговуючим її персоналом. Дякувати ворогу за це не будемо, але й плакатись немає підстав, адже іншого нам доля не дала (а свою долю ми любимо, бо то є ми самі).
 
Тобто, у нас заправляє така сама (за устроєм) система, як і в Ерефії. Звичайно, авторитарка в Ерефії є значно крутішою (метрополія ж!) за нашу. Тому не дивно, що слабкість нашої авторитарки не давала спокою Кремлю.
 
По панятіям збіговіська авторитарників СНГ, всі слабкіші не мають права вистрибувати без дозволу. Янукович так і робив. Робив так, робив, а потім на стільки абарзєл, що спробував вистрибнути. І не сіло не встало взяв курс на .. Європу, змішавши всі європейські карти хохляцкої опозиції. Насправді ми не знаємо, чи це він справді набрався таких хороброщів, чи то була така гра, що її придумав Сурков, щоб значить продемонструвати всьому збіговіську, як Папа СНГ може зупиняти таких абарзєвших скотиняк на всьому скаку.
 
Ну, от, кремляді завели Януковича в стойло панять і вже готувалися відкорковувати гейське шампанське, як цинічні бандери все зруйнували - випхали всього такого лігітімного Януковича з його інтімної хонки і той змушений був (заплативши чималого відступного) піджавши хвіст і натягнувши нашийника залізти в ростовську будку. І сидітиме він там тихо поки у Папи не згасне надія на захоплення Банкової, щоб всадовити туди лігітімного. А як тільки така надія згасне, так який-небудь Руслан заріже нашого Янука, як барана.
 
Звичайно, після втечі Януковича Папа Путін дещо втратив авторитету серед братви з СНГ, що, як відомо, не віщувало Папі нічого хорошого. Отже, він був змушений доводити свою крутизну. І зробив це миттєво віттявши у цинічних бандер Крим. І вже зібрався склепати Новоросію, як ті ж самі цинічни бандери встигли туди прибігти і зруйнувати всі круті наміри. "Нє хотят по-харошему" - понял Папа СНГ ..  
 
Тому поведінка нашого Петра (а він же такий самий авторитарник, як вони всі) викликає в цьому есенговському збіговіську не аби яке нерозуміння - замість щоб чтіть панятія цей барига побіг до .. цих .. геїв за захистом і прихистом. Такого паскудства від братана-авторитарника збіговісько дарувати не може, адже дотримуватись понять .. це є засаднича для стабільності збіговіська річ. Отже, метою Папи цього збіговіська Путіна має бути саме покарати "рєдіску"-Петра. Щоб іншим було ніпавадно.
 
Тому не дивно, що Петро хвилюється за свою долю. Шеремета он вбили .. Просто так. Нє, не можна Петру у відставку. Кожний, хто виштовхує Петра з Банкової, є партнером Путіна. Ні, є посібником Кремля. І навіть більше - діє у змові з Кремлем.
 
Кремль хитрий - у самого ні дестабілізації, ні анархії, ні атаманщини. Просто таки взірцева авторитарна система. А нашу авторитарку він портить і портить - дестабілізує, анархує і отаманує ..
 
І в цьому протистоянні нашого Папи Петра і Папи РФ Путіна я вболіваю за нашого Папу. А що мені залишається?
 
Припустимо, наш Папа злетить з Банкової. Парубій стане і.о. Папи. Ну, який з Парубія Папа? Зразу ж запалає отоманщина. Почнеться вона в ВР, де бійки почнуться зранку і транслюватимуться в прямому ефірі. В вечірніх "Підсумках дня" коментатори будуть сповіщати народ про перебіг мордобою і яка фракція понесла невиправні втрати.
 
Про можливу стихійну люстрацію особливо серед генералів тилу взагалі страшно згадувати. Всі так захопляться анархією, що повністю забудуть про Путіна. І він, щоб нагадати про себе, ввідьоть війська. Ну, цинічних бандер так може збудити ця обставина, що вони почнуть масово порушувати мінські домовленості.
 
Ні, такі хвантазії на ніч не сприяють доброму сну. Так шо я завершую.
 
Отже, залишаюсь прибічником стабільності в будь-якому паскудному вигляді. Адже саме стабільність сприяє народженню і становленню нових поколінь українців. Тільки нові покоління українців, для яких відчувати відповідальність за свою родину-громаду-країну буде так само природно, як дихати, покінчать з невластивою нам авторитарною системою. І настане у нас доба внутрішньої гармонії.
 
© Карт [21.11.2016] | Переглядів: 666

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook