для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

гамбіт кадирова(в міру рамзанка диркін)


гамбіт кадирова(в міру рамзанка диркін)
Не так давно росяянській рунєт взорвала новость про арешт улюкаєва (міністра зекономіки сраної рашки) пійманого на взяткє з палічним. між іншим не якого небудь лоха-стрєлочніка а сєрйозного чєла з оцієї от фотки

Щоб зрозуміти калібр поіменний пелік -
Слева направо : Александр Шохин, Пётр Авен, Андрей Нечаев, Алексей Улюкаев , Анатолий Чубайс и... Сергей Глазьев.
володимир пуйло - всього навсього лиш зам. собчака в санкт-петер
в підєре. а ці рєбята вже рєшають судьби сотень мільйонів -
Именно тогда, в сентябре 1991 года, была принята знаменитая Альпбахская декларация о разделе СССР. Ещё никто в Москве и Вашингтоне не догадывался, что в ближайшей будущем СССР будет разделен на национальные республики, а эта группа "замечательных людей" уже подготовила идеологическое и экономическое обоснование, что маленьким республикам СССР в одиночку будет легче приблизится к уровню Швейцарии.
І чого тут тільки міцеві бидлоексперти не напридумували і раісся з калєн і поразка глобалістов в США це безусвловна пабєда рузке мір і лічно "тємнєйшого" хуйла - вілікаго гасударя анпєратора. ну разні диркіни(гіркіни в даному випадку) чого тут тільки не напридумували. Хоча людині яка дружить з логікою - цікаво, а чого це гасударь анпіратор сраної помойки раньше не міг наказать нєрадівого холопа, а ждав пока начальство в США поміняється? може це не анпіратор а просто клоун ??? А може неможе а так і є?
Ларчік просто откривається - улюкаєв виявляється перейшов дорогу диркіну-вже кадиркіну. поп гапон диркін разом з цим чехом даже близько не стояв. кадиркін вбив свого першого русмірця у віці 16 років. Жосткій кавказоїд.
без жартівac
І що любопитно жалоба поступила сьогодняhttp://www.rbc.ru/politics/18/11/2016/582f38709a79476d69818857?from=main
Глава Чечни Рамзан Кадыров утверждает, что экс-глава Минэкономразвития Алексей Улюкаев, который арестован по подозрению в вымогательстве и получении взятки в размере $2 млн, тормозил передачу «Чеченнефтехимпрома» Грозному. Об этом чеченский лидер написал в своем Instagram, рассказывая об итогах заседания антикоррупционной комиссии республики.
https://www.instagram.com/p/BM9N1VbAL-c/
 

а бдітєльниє органи вже встигли отрегіровать вчєра
http://www.mk.ru/politics/2016/11/15/zaderzhan-ministr-ekonomicheskogo-razvitiya-aleksey-ulyukaev-onlayntranslyaciya.html
Улюкаев арестован и уволен Путиным с утратой доверия: онлайн-трансляция

НУ ПРЯМ ЯК в СТАРІ ДОБРІ НЕДОБРІ ВРЄМЄНА - владарювання іншого кавказоїда джугашвілі.
© dikiybober [19.11.2016] | Переглядів: 1996

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook