для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Варіанти для Порошенка


Варіанти для Порошенка
   Не важливо вже, проплачені бабки-дєдки під банком чи ні, було там 3 тисячі протестуючих чи 10 тисяч, був фальшстарт чи ні, є "Шатун" ("пиздун", "блядун"...) чи ні, події будуть іти своїм невідворотнім порядком. А він витікає з очевидного: влада не змінилася, система не змінилася, і жалюгідні потуги Сліпотраста зобразити прогрес з рехвормами уже нікого обдурити не можуть. Тим паче, що ніякої модернізації насправді і не планувалося, і всі зусилля клептоманів направлені на одне - на цементацію можливостей грабувати народ і надалі. Чим сильніше стискається пружина, тим більше потенціальної енергії в  ній накопичується і вивільняється.
    Від поведінки "гаранта" зараз залежить дуже багато. А його поведінка, звичайно, диктується як його анамнезом, визначаючим модус операнді мислення і дій, так і оточенням. На останньому ж тавра ніде ставити... .
    Які варіанти дій Однотурового можуть нейтралізувати соціальний вибух, що несе, безумовно, певні реальні небезпеки для України?
    Силове протистояння народові не розглядаю: це смерть і йому (мінімум політична) і, можливо, цілісності України. Воно може занурити державу у довгі роки реально громадянської війни. Та й Путін нападе реально, без лапок. І тоді буде він проклятий на віки вічні. Отже, оптимістично інші варіанти.
 
1. Добровільне і щире визнання неспроможності і відсутності бажання будувати нормальну країну, добровільна відставка, а перед тим оголошення дострокових виборів преза і парламенту з чіткими законами про тимчасовий уряд чи шо там уже буде. Канєшна, вони можуть бути корисними тільки з відповідними змінами виборчого законодавства і повною їх прозорістю (партійні, відкриті списки тощо). Ввійде в історію як бездарний і злодійкуватий, але не як вбивця.
 
2. Варіант "фінт вухами". Арешт і великі строки для найодіозніших виродків у владі, найвідоміших (хоча б!) сепарів та казнокрадів, ну, хоч з пару десятків скоторигопідорів посадити б... . Іншими словами, принесення сакральної жертви. Це дозволить Однотуровому додавити дупою своє крісло до кінця строку і сп...дити ще щось. І піти, як пішов Дрищ - безславно, але живим і не вигнанцем, як його ригодрух і папірєднік Хряк.
 
3. Ряд дрібних поступок і демонстративне покарання винних у тарифному геноциді, запрошення до уряду професійних і порядних людей. Нікого цим, панятна, вже не на...беш, але пару місяців виграти можна.
 
4. Продовжувати трахати людям мізки, піаритися на техніці для армії, розпатякувати про безвіз та іншу херню, типу "участі в бойових діях", обіцяти,.. тобто робити те, що й досі робив... . Нічого хорошого. Питання не знімаються, градус ненависті росте.
 
5. Почати, нареші, реальну боротьбу з корупцією. Варіант навіть не розглядаю, як абсолютно фантастичний: не те у нього воспітаніє.
 
   А ще ж є гадючник під куполом... . У того серпентарію є свої "інтереси", свої спонсори, свої плани... . Там ніякий експерт без психіатра не розбереться.
   Вопчім, глухий кут. Так буває, коли чувак вважає себе розумнішим за всіх або коли усім уже наостоіпенить.
 
   Юзерів із псячими ніками прошу не нервувати.
© PiligrimK [16.11.2016] | Переглядів: 3689
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.3/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook