для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фкантєкстє 12-16 травня 2008 року


Фкантєкстє 12-16 травня 2008 року
Сиджу, дивлюсь політичне ток-шоу. Як воно холера, називається? З Безуличкою. Симпатична така Ганя. «Я так думаю» - во, як називається! І ото питає Ганя Ромця Зварича, - «Ви особисто кого підтримаєте на посаді голови ФДМУ – Семенюк чи Портнова? Хто вам більше подобається?» І Ромцьо Зварич нічого не каже. Не видно хто йому подобається. А я його розумію. В ситуації вибору між Семенюк і Портновим я б вибрав гранату. Щоб надійно. Всіх. Ну, власне, на цьому можна і закінчити сьогоднішнє фкантєкстє. Бо все вже, м-м-м, як би то його парламентськи… заї… танунах (с), коротше… Але скріплю серце і відімкну мозок – у нашій країні мозок не потрібен. Вперед!
 

 
Ой ну молодці! Влада відреагувала на крик преси про повний бардак на дорогах і ВІП-убивць на дорогих машинах. Відреагували, як уміли. Наче проктологи любителі. Тепер можна бути спокійним. Тепер вже буде порядок. ДАІ вирішило забирати автомобілі у водіїв за серйозні порушення. Який рай! Які перспективи! Тепер ти сів зранку в машинку, поїхав на роботу, спинили тебе оператори машинного доїння, ти їх послав нах – десятку зразу не дав, а сказав пиши протокол – вони тут же тобі й намалюють… Додому прийдеш увечері пішки. А машинку твою продадуть на законних підставах, швидко-швидко, згідно з буквою закону, з дотриманням усіх процедур. Я навіть з задоволенням опишу, як це буде відбуватись.
 
Отже:
Складеться Звіт про незалежну експертну оцінку, де буде зафіксована ціна вилученого у вас інспекторами ДАІ автомобіля. Перед тим відбудеться суд, який і визнає вас винним у тому, що ви вже вдруге за рік їдете п’яним за кермом. Суддя – чувак свій, недавно через МРЕВ йому зробили нові документи на встановлення нового кузова на Ауді-100 випуску 1986 року, а новіше А-6 (тіпа кузов) йому пригнали з Дойчланда. Ахуля?! Просто бізнес, а суддя – просто клієнт. Ну, йому, правда, знижку зробили тисячі на три… Мєлочь, но обично. Експерт пацан тоже нормальний. Тому що (с), нормальні пацани якраз мають офіси у пятидесяти метрах від МРЕВ-ДАІ, щорічну відпустку на Майорці і багато хороших друзів, які (співпало так!) працюють в ДАІ. Виходячи з вищенаведеного факту, експертна оцінка дещо вас здивує. А між тим, дивуватись не треба, бо тариф буде наступний: експертна вартість, на замовлення ДАІ, буде нижчою на 40% від ринкової, але реально авто продадуть за 90% від ринкової вартості – податки з тих 40% -кесареві, а пацанам з ДАІ та виконавчої служби – наліком, по Божому. А тобі, лошара, сосати лєдєнєц. Чи ти думав їздити на крутячій іномарці 1989 року випуску і не платити за цей привілей? Грамотний… Вас докуя – таких грамотних, а по – чєловєчєскі, по-простому, жить нікуя нє умєєтє… От шо стоіло дать сразу десяточку  рєбятам на трасє? Оні ж там, даже без чая гарячого, с утра до ночі… На одном півє…
 
А кому ото нагадати, що недоторканість приватної власності гарантується Конституцією України? Ой! Шо я гоню! У нас же ж конституція фігова! Юля Володимирівна так каже і Віктор Андрійович так каже. Обоє так кажуть. Так що нафіг-нафіг! Не треба нам цього атавізму кучмівських часів. Ич! Приватна власність! Невід’ємне і основоположне право розпоряджатись своєю власністю самостійно і на свій розсуд…  Яка у вас власність, бидло нещасне? Це що - власність?! Де ваші активи? Ви є у журналі «Форбс»? На якій позиції? А, ви у газеті «Зоря перспективи» друкуєтесь… У розділі некрологи? Дивно… А виглядаєте нездорово. Хєровато, кажу,  виглядаєте, нежиттєрадісно, не так як Коломойський чи Тігіпко. Нє-а. Не так. Навіть не так, як Коля Рудьковський – ото хвора людина, а як виглядає! Не здається. В суді на ногах не стояв, а по Майдані знов моделей водить. Всупереч всьому, тішиться і не без надії сподівається, що все скоро минеться, як сивих цих, ну, як їх… сука, дорогі такі, в супермаркеті від бананів дорожчі… Яблунь! Во! Дим.
 
Як же талановито треба прикинутись дебілом, щоб зморозити такий совковий ідіотизм з начеб-то платним позбавленням майна. Але є підозра, що наші ДАІшники не прикидаються. Вони чесні. Їм сказали навести лад на дорогах, а вони зробили так як уміють. А норма про платне вилучення автотранспорту у злісних порушників, виявляється є у нашому адмінкодексі давно. Однак, практично ніколи не застосовувалась. Справді, до кого її застосовувати? До Петросяна? Нефедовича? Полтавця? Та ви гоните! Там же тачіли дорогі! За «Прадо» Петросян же вб’є! Страшно, йопт! А тепер, під шумок можна таку торгівлю дешевими машинами розвернути! Ого! Тільки вважати, щоб морда не тріснула, але тут головне запам’ятати всі нормальні номери – щоб комусь крутому «фака» не струганути…
 

 
Так от. Норма діє давно, а зараз головний ДАІшник твердо попередив всіх, що таке робити будуть. Заодно дав відмашечку пацанам взятись до роботи. І судді. В суддів зараз і так є негласний план – 80% вилучень прав має бути. За все, що завгодно. Да здравствуєт совєтскій суд! Самий гуманний суд в мірє! Недавно хтось плакав, що розвал Радянського Союзу був найбільшою катастрофою… Ну, Союз розвалився але не вмер. Судочинство, чиновництво, право залишились такими ж…  
 
Звідки я знаю про норму у 80% вилучень прав від загального числа розглядів порушень ПДР? Не скажу. А всім, хто налякався вилучень своїх авт – заспокойтесь! Я знаю скільки коштує виконавчій службі заплатити, щоб у вас машини не знайшли. Не багато. Так що паритет збережено. На кожен дебільний закон та ініціативу у нас є тверезі виконавці, у яких є голодні діти і мала зарплата. Нічого не буде. Нікому. Кирнули? Поїхали далі…
 
А власне, їхати вже нікуди не треба. Приїхали. Розпрягайте та лягайте. А зверху напишем «Тут спочиває демократична (ото гуморна назва!) коаліція». Прийшов Віктор Андрійович у Верховну Раду, а там сказали, що сьогодні не прийомний день. І нема на то  ради. Вікторе Андрійовичу! Не ходіть туди більше. Чого доброго ще поб’ють вас там. А Лук’янов може і гаманець сперти. Оно в Яценюка картку крав… Ой, а хтось пам’ятає, як Арсеній Петрович грозився покарати хуліганів? Казав, що подасть «Куда Надо» на Лук’янова.  Я злякався, а воно даремно – депутата може покарати хіба Господь, але він уже це зробив, відібравши майже всім їм розум. Так от, не ходіть туди Вікторе Андрійовичу.  Самі депутати туди не ходять от і ви не ходіть. Нє, ну якщо є охота, там, шаріка надути чи трибуну покоцати – то да. Сігда, тасазать, пажалста. Або ще з Юлією Володимирівною потриндіти про різновсіляки підступи проти неї. Дивлюсь, дивуюсь! Така ніжна жінка, а як їй все заважає! Я розумію Віктору Федоровичу, як справжньому танцюристу, заважали об’єктивні причини, але Юлії Володимирівні? Інфляція – винні голови облдержадміністрацій. Нє. Ну питань нема – розстріляти кібєням собачим то таки замала для них кара, бо там реально є за що їх четвертувати. Але інфляція? Яким чином окремо взятий губернатор має зупинити інфляцію? Стій раз-два?
 
Тут насправді все простіше, Юлія Володимирівна поставила питання руба – з ким ви діячі від регіональної політики? Дала на роздуми два місяці. Не факт, що вона їх за два місяці зможе якимось чином покарати за коливання і вичікування, бо все що їй зараз потрібно – опозиція. В опозицію! Швидко! Швиденько! І ото непорозуміння з бджолами добивати. Щоб гарантовано у 2010 – геть! Гарантовано. Бо тоді у неї конкурентів – один недобитий Янукович, який зараз цуциком слухняним сидить біля порога та хвостиком мотиляє – чекає, коли ж «оранжеві криси» самі себе дожруть. І вирішує – кому б то допомогти та чиїми кісточками похрустіти…  Ех, Женя, Женя! Не дожив ти до свого пророцтва! Не довелось тобі бачити як коса обвивається навколо рук, які ніколи не крали. Вовк ізюмський тебе пристрелив. Ну нічого. Спочивай собі спокійно – твоє справа живе й перемагає. Принаймні в країні все так само, як і було до Майдана. Ти, бідолаха, налякався тоді (та шо там гріха таїти – всіх висадило на ізмєну!) і хотів сорок кілометрів пішки дерти до Рассєї – матушки, а бач, даремно. Всі свої виявились. Понятливі рєбята. Вся справа тільки в розмірах – при Папє тока заводіки відірвать можна було, а при Синові мона і шельф урвати.
 
А і добре – є таки на світі стабільність і справедливість, і закон – один, звичайно, для всіх. А другий не для всіх. І я тепер спокійний. Якщо правда, що у розробці Чорноморського шельфа буде приймати участь через компанію Vanco Prykerchenska Ринат Леонідович Ахметов, то це означає, що Лужков перестане приїжджати до Криму в той момент, коли там почнуться інтенсивні роботи з розробки родовищ. І якщо треба буде десь поставити платформочку бурову, а їй буде заважати якась лохань Чорноморського флоту, то весь флот звідти попливе в Новоросійськ завтра. Якщо допливе.
 
Тому тільки одна в мене зараз мрія – може б Леонідовича в президенти? А шо? Нащо ото вже бавитись стільки років у цюці-бабки. Давайте, врешті, оцінимо реальний стан держави і посадимо у владні крісла тих, хто насправді й керує. Ахметова – в президенти, Медведчука – в прем’єри, Пінчука – в міністри культури, Коломойського – в мінфін. А Добкіна і Кернеса в «Камеді – клаб» - вони реально смішніші ніж всі їхні резиденти.
 
Довго, дуже довго я думав куди ж прилаштувати Віктора Андрійовича і Юлю Володимирівну. А потім мене осінило – хай так і сидять на своїх місцях. Один чорт вони нічим реально не керують. А для «Камеді – клабу» має ж бути хоч якась конкуренція?
 
Канаріс [16.05.2008] | Переглядів: 7738

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook