для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Головний ворог України – це її влада


Головний ворог України – це її влада
Головний ворог України – це її влада: мордаті, вгодовані вальцмани,  гройсмани, коцмани та інші поцкани.
Подивіться на вибір на ці огидні жирні пики оцих «керманичів» - міністрів і депутатів - вони ось-ось луснуть від пережеру, створюється враження, що вони жеруть наче не буде завтра!
Жирна пика стала наче символом приналежності до влади. Здорова людина дбає про своє здоров’я, та й нормальній людині в Україні сьогодні не до пережеру  – їй аби дожити до зарплати. Тупа ж істота, що дорвалася до влади і тримає у шухлядці тисячі або мільйони наколядованого бабла,  дбає лише про свій шлунок. В цієї істоти немає і не може бути ніяких інших думок окрім задоволення позовів власного шлунку, примітивних забаганок на кшталт 40 швейцарських годинників або гаражу на 40 машин чи власного літака або яхти, придбаних на чесно вкрадені в країни гроші (бо чесно заробити такі гроші в Україні НЕМОЖЛИВО в принципі). У цієї істоти, я б назвав її потворою, геть відсутнє почуття людської гідності, національної приналежності, честі і розуміння свого місця в соціумі. Це «інхвузорія – тухвеклька», єдина мета існування якої є жерти, срати і множитись.
Чим оця бидлота може прислужитися Україні? Нічим. Бидлота – вона бидлота і є. Ви чекаєте від них проєвропейських законів? Ви чекаєте від них справедливих рішень щодо злодіїв попередньої «злочинної  влади»? Ви чекаєте, що вони нарешті засудять вбивць небесної сотні і очільника усього цього - ганебного поца януковоча? Не дочекаєтесь.
«По діянням їх» і по деклараціям їх розрізняйте їх. Це - гній. І місце його ви знаєте де.
© Ukrop [31.10.2016] | Переглядів: 2470

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook