для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Їжачок в тумані …


Їжачок в тумані …
Отут недавно Президент Франції Франсуа Олланд, дуже переймаючись тим, щоб конфлікт на Донбасі не перетворився на «заморожений», на пленарному засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі наголосив, що виконання Мінських домовленостей, є єдиним шляхом для виходу з конфлікту, а  також, що проведення місцевих виборів є більш пріоритетним питанням, ніж повернення Києву контролю над українсько-російським кордоном – «Вже після виборів Україна має отримати контроль за кордоном».
 
От коли цю дурню чуєш від Президента Франції, воно ше сяк-так зрозуміло, бо для нього перш за все, існують інтереси таки власної країни, й нема жодного бажання лізти в безпосередній конфлікт з Росією, та й до виборів 2017 року якийсь успішний результат своєї миротворчої діяльності французькому електорату треба продемонструвати.
 
Однак якщо Олланду, Україна власне до «лампади», то звідки ця ж дурня народилась в голові українського «гаранта», з якою він вперто носиться вже третій рік – «Наша чітка і загальна позиція: альтернативи Мінську не існує. Мінськ має працювати, і всі сторони мають чітко виконувати всі взяті на себе зобов’язання», бо ж він – «як верховний головнокомандувач Збройних сил України видав указ про всеосяжне і безумовне припинення вогню».
 
Мля, та видай ще указ про те, шо Україна відтепер в субтропіках, щоб на опаленні зекономити.
 
А зважаючи на те що поки так ніхто й не почав виконувати Будапештський меморандум, підписаний лідерами держав учасників – України, США, Великобританії та Росії, хоча й не ратифікований жодною з сторін, то зважаючи на «рівень» підписантів Мінського папірця, варнякати про його виконання, це якось зовсім не пов’язано із здоровим глуздом та адекватністю.
 
Тим не менш, 12 жовтня цього року світ побачила вельми цікава Резолюція ПАРЄ, основні тези якої …
 
Парламентська Асамблея … підтверджує, що анексія Криму Російською Федерацією і військова інтервенція військ РФ в Східну Україну порушують міжнародне право і принципи, підтримані Радою Європи
 
«ДНР» і «ЛНР», створені за підтримки і під контролем Російської Федерації, не мають будь-якої легітимності відповідно до українського або міжнародного права.
 
Росія, … повинна гарантувати дотримання прав людини всім жителям Криму та «ДНР» і «ЛНР».
 
Мінські угоди включають положення про амністію для учасників збройного конфлікту в Донбасі. Асамблея нагадує, що, згідно з міжнародним правом, такі положення не можуть служити виправданням безкарності винних у серйозних порушеннях прав людини.
 
Асамблея вважає, що до тих пір, поки поточна ситуація в "ДНР" та "ЛНР", яка характеризується відсутністю безпеки, залякуванням і безкарністю і відсутності свободи слова та інформації, має місце, вільні і справедливі вибори (гарантовані статтею 3 протоколу до Європейської конвенції про захист прав людини (ETSN9)), не представляються можливими в цих регіонах.
 
Міжнародному співтовариству  утримуватися від висування вимог до України, виконання яких буде зміцнювати незаконний статус-кво.  

Сцуко, ну хрін з ним, з отим Олландом, але ж на біса країні довбень котрий згідно ст.106 Конституції має представляти державу в міжнародних відносинах, здійснювати керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, вести переговори й укладати міжнародні договори, якщо в результаті його бурхливої «діяльності» нам пропонується імплементувати якусь відверту хню, нав’язану кремлівським карликом, а притомні резолюції ПАРЄ, які дійсно відстоюють інтереси України, з’являються на світ завдяки звіту чеського депутата Христини Зеленкової «Політичні наслідки російської агресії в Україні» («за» – 73 члени Асамблеї) та звіту німецького політика Маріелли Векк «Засоби правового захисту у випадках порушень прав людини на окупованих українських територіях, непідконтрольних українській владі» («за» – 87 члени Асемблеї), чисто риторичний?!
© Surfеr [14.10.2016] | Переглядів: 3982

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook