для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

С праздніком Вас, Владімір Владіміровіч!


С праздніком Вас, Владімір Владіміровіч!
                
Спочатку цитата:
                                      
   Кравчук привітав Путіна з Днем народження
 
Перший президент України Леонід Кравчук привітав президента РФ Володимира Путіна з Днем народження.
Привітання він виголосив у ефірі каналу НСН.
«Я вітаю Володимира Володимировича з Днем народження, з надією на майбутнє. Володимир Володимирович зараз має можливість, користуючись своїм іміджем і підтримкою в країні, підняти Росію на таку висоту, якої вона гідна – на дуже велику висоту», –виголосив Кравчук.
Також екс-президент похвалився великою бібліотекою класичної літератури, зокрема, й російської. Разом з тим, Кравчук додав, що навчався у Москві і багато подорожував Росією.
«І у мене є чітке враження: Росія повинна підніматися, опускатися більше не можна», – зазначив Перший президент України Леонід Кравчук.
Нагадаємо, депутати Держдуми готують Путіну «подарунок із натяком»: 450 троянд.

Хто там що казав про війну з Рашкою? Немає ніякої війни. От і привітав колишній президент України нинішнього президента братньої Росії з днюхою. Все чинно і благородно. Всі інші президенти Хуйла нахуй посилають, не здороваються, бо гидують, зате Україна, як завжди, впєрєді планєти всєй! Ми, конєшно, світові лідери по ідіотизму, але тут навіть самі себе переплюнули.  Це те саме, якби товариш Сталін в ефірі "Совінформбюро" поздоровив партайгеносе Гітлера з днем варення десь так 20 квітня 1942-го року! Після цього  Йосипу Віссаріоновичу залишилося б жити  рівно стільки часу, щоб скласти заповіт. І то не факт. Та шо з них взять-совкопідори, дікіє людішкі, раби системи, ніякої тобі демократії! Зате в нас-повна свобода слова, ніякого тобі тоталітаризму. Захотілось Кравчуку лизнути Путіна-він і лизнув, і ніхто йому в цьому не завадив, все демократично. До речі, привітали Хуйла всього шість країн-Білорусь, Казахстан, Киргизія, Азербайджан, Таджикистан та Узбекистан. Ну і Україна в ліце їбальнику Льоні. Цікаво, а яку таку висоту мав на увазі Леонід Макарич? Це коли кордон Рашки буде проходити по Києву? Чи по Львову?
 
І не треба думати, що Льоня йобнувся. Він, конєшно, гандоном був-гандоном і здохне, але ж не дурень. І якщо він таке триндить, значить, отримав "добро" з самого верху. Пазл, як то кажуть, зклався-тут тобі і липецька фабрика, і "котли" в зоні АТО, і продажа під час війни зброї за кордон, і бійці добробатів в тюрмах  заамість сепаратистів, і оце поздоровлення. Два Хуйла-київське і московське давно вже між собою домовились і сьогоднішнє вітання Макарича-це, свого роду, знак Путіну:всьо в порядкє, Вован, нє бзді, ідьом прєжнім курсом! А ви, хлопці, воюйте-на старих іржавих танках, з мінометами, що розриваються на третьому пострілі, на зписаних БТР-ах в формі, від якої навіть сомалійські негри відмовились. Шоб Пєтя завтра міг скаржитись Обамі та Меркель на російську агресію, вимагати санкцій  та просити грошей, які він, звісно, ж спиздить. Одне тіьки питання-навіщо іншим впрягатися за країну, президент якої вітає ворога своєї країни? Навіть якщо він колишній. І хто буде таку країну поважати? Питання, як то кажуть, риторичні…
© Нечай [08.10.2016] | Переглядів: 3091

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook