пароль
пам’ятати
[uk] ru

Газ


Газ
Сьогодні буде не про пташок, зоряне небо, не про скрипку Страдіварі.
--
Є таке слово із трьох букв - ГАЗ.
--
Відомо,що…
У кінці лютого — початку березня 2014 перекинуті з Росії і кримських баз Чорноморського флоту РФ війська без розпізнавальних знаків окуповували Кримський півострів. Також було створено збройне формування з російських «козаків», яке називало себе «самооборона Криму». 16 березня 2014 на території Криму і міста Севастополя пройшов псевдореферендум про статус півострова, за сфальсифікованими результатами якого Росія включила Крим до свого складу.

Декілька раз я писав про газогідрати Чорного моря, про трильярди кубометрів  на тищі років.  Що лише заради цих газогідратів треба берегти Крим…  Дискусії не вийшло. Скажете, що хуйло про це не знало? Я знаю, що знало.  А в нас, як завжди, превентивний  мєждусобойчик – хто більший патріот, хто кому пасть порве… Як каже ST (Стас) – мірялись піпіськами.
 
Цитата від поганого Януковича (бр-р-р…) 2013 року:
На дне Черного моря возле Украины обнаружены гигантские залежи газогидратов, которых при текущем потреблении может хватить более чем на тысячу лет. Об этом говорится в послании президента Виктора Януковича депутатам Верховной Рады.

По его словам, пишет FINANCE.UA, в ходе работ, выполненных Институтом геологических наук НАН Украины  были обнаружены три зоны гидратообразования в северной части Черного моря с предполагаемыми суммарными запасами в объеме 50-60 трлн. кубометров газа.»
 
Чи хтось у тодішній Верховній Раді прочитав це звернення? Я знаю, хто прочитав. Той, для кого й було це послання. Але він не у Верховній Раді. Це – Путін. Впевнений, що причиною анексії Криму є також ці газогідрати.
 
Задаю собі питання – а чим займаються  державні центри стратегічних досліджень? Чим займаються так звані депутати, комітети, комісії у вільний час від відпочинку? Де ця кодла зараз?
 
Звісно, необхідно вирішувати поточні питання. Разом з тим треба мати стратегію та аналізувати стратегію інших.
 

Щодо газу... Скажете – та нема у нас таких технологій, це фантастика?...
 
Є!
http://www.segodnya.ua/ukraine/kak-vyglyadit-gazovoe-serdce-ukrainy-rekordnye-glubiny-i-unikalnye-tehnologii-750214.html
 
© Фрактал [09.09.2016] | Переглядів: 3114

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook