пароль
пам’ятати
[uk] ru

Інкапсуляція скрєп, або навіщо ми купили це гівно


Інкапсуляція скрєп, або навіщо ми купили це гівно
Міністор фінансов, нєкій пан давідюк, владєліц трьох кіпрських офшорів, осєньонніх благолєпієм набу, дав в проєкті нового бюджету два джобси.
 
Дві повноцінні іновації.
 
По перше скотиняка сказала, що всі ці копійоки, гривенки, доларики, які  справно платить посполитий українець акцизного збору за кожний літр бензину - це не цільовий збір на сраний реМонт сраних доріг - наші развали, схождєнія, шини, диски, ходова, трансмісія, скло, ходова та двигуни, а його персональна подушка бєзопасності, якою він прикриє свою мєтросєксуальну сраку, якщо набанкує з плануванням розходів бюджету.
Дословно:
"Раньше Минфин выступал против создания Дорожного фонда, объясняя это тем, что госбюджет должен иметь возможность для маневра и определения приоритетов на год. Предполагалось, что спецфонд сможет работать только за счет инвестиционных средств и кредитов.
 
Сейчас Минфин тоже против. "Мы против каких-либо фондов, которые привязывают доходы к конкретным расходам. Мининфраструктуры никакого отношения к администрированию акциза с топлива не имеет, но почему-то считает, что может лишить бюджет возможности направлять эти деньги на приоритетные статьи расходов", — говорит представитель министерства."
 
чяновноє рило хоче за рахунок нашого поту та крові, дтп, смертей та каліцтв,здешевшання нашого транспорту гарантувати надходження своїм дружкам-олігархам.
 
Другий ривок - відключення студентів від стипендій.
 
тілько малозабезпеченим сім'ям, аспірантам та докторантам.
нє, табачнік і янукович бєз стіпєндії - як хохол без лички. аспіранти он у нас юрідічєскіх наук по тюрягах скоро будуть пачками тустовать.
а малозабезпечені - то как говорітся ВОНА рядом ходить. попробуй нє дай.
а всякіє платони і бистри разумом ньютони - якщо батьки не алкаголіки - то хай або дають своїм ламаносовим два мішки картоплів, три трєхлітрові банки сала і 20 літрів самагону в каністрі люмінівій для аспірантів і докторантів на рехвєрати. або нєхуй шастать, вчіться дома.
 
чяновноє рило натякає: хватіт і того чьто вам халопи госзаказ на хватографов нє обнулілі. і ні дізайнєров інтерьєров.
єслі ти в сєльской школє грушу пєрєсадіть сумєл, то там на ландшафтного дізайнєра і учісь - к мамкіной юбкє побліже. а в сталічном вузє на бюджете - пусть мєстній научаєтся. всеравно его послє курса сразу в мінфін возьмут фікус у данілюка полівать.
 
всі вальтерьянці могут снімать кватеру на борщагівці з салом картофаном і самогоном.
 
ДУРАКІ І ДОРОГІ - ДВІ ФУДАМЄНТЕЛЬНІ СКРЄПИ ГАРАНТУЄ В БЮДЖЕТІ 2017 НАМ МІНІСТР ДАНІЛЮК
 
ЯК ДАВІЧА КАЗАЛА НА МІТІНГУ НАДЯ САВЧЄНКО - ГАЛАДУЙТЄ МАТЄРІ І ЖОНИ, НАШІ САЛДАТИ БУДУТЬ СТОЯТЬ ЗА ЖЕНЩІНАМІ І ДЄТЬМІ, А НЄ НАОБОРОТ
 
чі єто нє надя казала?
 
© NinethApreel [10.08.2016] | Переглядів: 887

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.1/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook