для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

1979 гражданін полпот vs USSR 3.0


1979 гражданін полпот vs USSR 3.0
Зав`язка нашої історії  лежить в кінцівці в`єтнамської війни – коли в’єтнамські комуністи наваляли  1 армії світу (лише з її власної точки зору) при допомозі неправославного богоборчєского озброєння родом з оттєпєлі 60-х (Міг 21; С-75; С-125) і автомата Калашнікова. Комунізм переміг в смислі В’єтконг. Головним практичним результатом цієї  "побєди комунізма" стала поява плацдарму для СРСР в Індокитаї. І о мля чудо комунізм на чолі з пол потом побіждає  знову на цей раз в Камбоджі – правда як виявилось дуже скоро це був ніякий не комунізм з точки зору московських ревізіоністів. І навпаки це був справжнісінький комунізм з точки зору Білого Дому інакше як пояснити підтримку полпотівської «демократичної кампучії» урядом США ?? після розгрому режиму «червоних кхмерів»
К  дєлу після того як в 1975 році до влади в Камбоджі прийшов один  випускник Паризької Сорбонни.  в країні наступив  епічний звіздєц. Настолько жорсткій що через якихось 4 неповні роки коли в`єтнамські війська перейшли государствєнную границу доповісти в «центр» про це не було ніякої змоги. Оскільки телеграфні провода на опорах та і самі опори були зрізані. Ні ви напрасно грішите на неефективність полпотівського нквд – це були не диверсанти. Просто наслідки палітікі – «возврата к істокам» виселення та ліквідації міського населення та примусової деіндустріалізації в й так відсталій країні. Звізда одним словом.  Фон Бок та Манштейн  не могли про таке навіть мріяти.
Але требам віддати належне сабжу
Принадлежал к привилегированной социальной группе кхмерских китайцев. Благодаря деньгам отца смог отправиться в Париж, где изучал радиоэлектронику (а в те годы это был не хрен собачий). Во Франции поддался моде на левые взгляды, вступил в коммунистическую партию. Люто фапал на Сталина[1], Мао и Тито. По возвращении в Камбоджу преподавал в частном лицее в Пномпене. Предмет преподавания неизвестен, ученики физически не сохранились. Однако сам себя впоследствии любил именовать «профессором истории и географии».
В 1962 году, вероятно, подослал киллеров к генсеку местной компартии Ту Самуту, после чего стал самым главным коммунистом в стране. Не исключено, что в 1965 году был завербован китайской разведкой. В 1967 году ушёл в джунгли с группой камрадов, впоследствии получившими известность как «красные кхмеры». В апреле 1975 года сверг в Пномпене подпиндосное правительство генерала Лол Лон Нола и тут развернулся, дав волю своим БДСМ-фантазиям.
Він встиг с`єбатись з Пномпеня(столиця Камбоджи) за 2 часа до того як радісні в`єтнамські окупанти  лічно могли засвідєтєльствовать йому своє почтєніє з усіма витікаючими… Повторив подвіг Джефферсона так би мовити. Да – уви – сабж був нєбєзнадьожен. Хоча спорний вопрос – інакше як В’єтконг зміг побити всі рекорди Вермахту і причому без автострад і в Джунглях???
 
Ну і як власне пол  пот дойшов до жизни такой? Існує мнєніє що пєрспектівний політік (Псевдоним «Пол Пот» является сокращением от французского «politique potentielle» — «перспективный политик».) – просто рєшил научіть Лєоніда Ілліча Брєжнява строітєльству комунізма в одной отдєльно взятой странє і нєлєстно упоминав останнього в зв’язку з прєдатєльством інтєрєсов дєла сталіна. Ну і оказався неправ. Радянський уряд просто завів странну моду – убівать комуністів в середені країни нєльзя а за її межами можна. Хафізулла Амін підтверждає  (якщо хто не знає ще один правильний сталініст вбитий радянським спецназом)
Існує альтарнатівна мисля
Существует мнение, что в Камбодже просто закончились ништяки и как самый умный (так как всех умнее себя к тому времени уже выпилил), Пол Пот придумал завоевать беззащитных вьетконговцев. И даже подсчитал, сколько каждому кампучисту надо их выпилить. Однако забыл про гуманитарную помощь СССР в виде танков и автоматов Калашникова. Итог закономерен. В 1978 году вьетнамская армия, натренировавшаяся на американцах и их ставленниках, танковым катком в блин раскатала всю кхмерскую школоту.

 
А тепер підсумок ну і навіщо нам дєла минувших днєй. Зачєм вся ця нікому нінужна туфта? =  За метким афоризмом мєстних інтєлєхтуалов не читав 2 бали.
Та нізачем – "історія учить – що нічому не учить" як точно примітив Джордж Буш. Дж. тому історія зі зрізаними проводами та стримуванням агресора закінчиться так само. Та кінцевий  підсумок сколочування нинішньої антикітайської коаліції буде такий самий як стримування СРСР в 1979 році в Камбоджі. З тією тільки різницею що тоді КНР і США були в одній лодці. Хтось скаже брехня – антиамериканська пропаганда. Ну тоді це просто збіг - обставин ліквідація режиму прокитайського режиму Пол Пота в грудні 1978, візит Ден Сяо Піна в США в січні 1979 і початок першої "соціалістичної" війни через два тижні після цього візиту. І справа тут не втому що Пін та Джиммі Картер були таємними членами клубу людожерів і через це хотіли врятувати «пєрспєктівного політика» ні. Зовсім ні. Просто таке життя.
 
P.S. більш детально і грамотно тут
http://lurkmore.to/%D0%9F%D0%BE%D0%BB_%D0%9F%D0%BE%D1%82
 
http://www.e-reading.club/chapter.php/1015924/39/Okorokov_-_Taynye_voyny_SSSR._Sovetskie_voenspecy_v_lokalnyh_konfliktah_XX_veka.html
 
P.S2. ну і на рахунок того що це все непрада.
http://www.washingtontimes.com/news/2016/feb/11/bernie-sanders-calls-henry-kissinger-destructive-b/ кандидат на номінацію від Демпартії США про гаррі кіссенджера. Ілі на більш доступній москальській
Во время демократических дебатов 11 февраля 2016, Сандерс не согласился с восхищением Хиллари Клинтон в адрес бывшего госсекретаря Генри Киссинджера, отметив, что он был «одним из самых разрушительных» в современной истории США, заявив:
Я горжусь тем, что Генри Киссинджер мне не друг. Я не буду принимать советы от Генри Киссинджера. На самом деле, действия Киссинджера в Камбодже, когда Соединённые Штаты бомбили эту страну, свергли принца Сианука, создали нестабильность, приведшую к власти Пол Пота и красных кхмеров, которые затем вырезали около 3 миллионов невинных людей – один из худших геноцидов в истории мира.[68]
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%81,_%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8
Якщо хто не знає хто такій кіссінджер це власне людина котра організувала візит ден сяо піна 29 січня 1979 року в США в Білий Дім.
15 июля 1979 года в Пномпене был организован Народно-революционный трибунал для рассмотрения преступлений геноцида, совершённый лидерами красных кхмеров. Спустя два месяца, 19 августа, Народно-революционный трибунал признал Пол Пота и Иенг Сари виновными в геноциде и заочно приговорил их к смертной казни с конфискацией всего имущества[66]. В ходе процесса трибунал обвинил китайское руководство в том, что правящие круги этой страны являлись вдохновителями и соучастниками проводимой красными кхмерами политики. Присутствующий в ходе процесса член коллегии адвокатов Верховного суда США Х. Р. Стивен сказал, что «китайские руководители должны вместе с Пол Потом и Иенг Сари сесть на скамью подсудимых как соучастники преступления»
Ще раз підкреслюю не на лаву підсудних а на зустріч з Джиммі Картером з приводу організації пожарной команди з порятунку пол. пота і реакції США на дії Китаю. Картер дав відмашку. Тоді Китай був хорошим  зараз вже ні?
P.S 3  і знову перед очима приклад камбоджійських реформ повалені телеграфні стовпи і «ефективне стримування» агресора. ЦВХ скажите ви??? А що стало з ТРЕТЬОЮ за потужністю армією планети внаслідок плідного «партнерства заради миру» ну і де це Мир??
 
© dikiybober [04.08.2016] | Переглядів: 1136

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook