для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як можна поважати ТАКУ країну?


 Як можна поважати ТАКУ країну?
Спочатку цитата:
«19 стран выступили за отстранение России от Олимпийских игр.
Инициатором выступил представитель Дании Бертел Харден.
Министры спорта 19 стран выступили с заявлениями о поддержке борьбы с допингом, а также выдвинули требования отстранить Россию от всех международных соревнований, включая Игры в Рио. Fyens.dk информирует о том, что данное заявление было адресовано Всемирному антидопинговому агентству (WADA).
Инициатором отстранения стал министр культуры и спорта Дании Бертел Хардер. Поддержку датчанин получил от Бельгии, Болгарии, Дании, Эстонии, Финляндии, Ирландии, Хорватии, Латвии, Литвы, Люксембурга, Мальты, Голландии, Норвегии, Польши, Португалии, Швеции, Великобритании, Чехии и Австрии.
Стоит отметить, что ранее антидопинговые агентства 13 стран раскритиковали решение МОК не отстранять сборную России от Олимпийских игр-2016. Напомним, ранее среди жителей США был проведен опрос. 75% американцев считают, что россияне будут принимать допинг на Играх.»
Я думаю, всім зрозуміло, що допінг тут має другорядне значення. Давно не секрет, що його приймають всі, і це тільки привід, щоб відсторонити Росію від Ігор. А справжня причина-це агресія Росії проти України і нормальні країни не хочуть бачити команду агресора на іграх, що символізують мир. От тільки сама жертва агресії Україна, виявляється, ніяких претензій до агресора немає. Як заявили голова НОК Бубка та міністр українського, так би мовити спорту, спорт має бути поза політикою. Коментарі, як то кажуть, зайві. Добавлю тільки, що одна їбанута на всю голову особа, яку на форумі ДД її коллєги по «уму» поставили модератором, банить всіх на рік за правило, яке сама й придумала-за «образу» України. Завдяки цьому форум став пустий, як синагога в будній день. Тепер зосталося тільки забанити всіх українців,  бо так як вони зневажають самих себе і свою країну, не може ніхто. Ми знову стали посміховиськом для всього світу. І страшніше всього те, що нам навіть не соромно, бо холуї-с…
© Нечай [02.08.2016] | Переглядів: 3569

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook