для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З висоти польоту дрона


З висоти польоту дрона
Дивишся на цих ударників капіталістичної праці і бачиш не найвищий законодавчий орган країни, а … Втім, кожен бачить своє. Комусь це видовище нагадує потривожений мурашник чи бджолиний вулик, хтось асоціює це з пожежею у борделі під час повені, а для когось це смітник з пацюками та іншою нечистю.

І це кодло, це політичне сміття сміє називати себе елітою! І ми повинні виконувати прийняті ними закони, ухвалені ТАКИМ чином!?
 
Цікаво, чи бачив новоспечений Генпрокурор з непочатою юридичною освітою як його кохана дружина порушує Основний Закон держави, який вимагає особистого голосування народного депутата. Не менш цікаво дізнатися про ставлення Президента України, як гаранта додержання Конституції України (ст. 102), до порушення вимог Конституції його кумою.
 
А найпікантніше те, що ця порушниця Основного Закону нахабно звинувачує інших – Олега Ляшка та Юлію Тимошенко у вигаданих порушеннях виборчого законодавства. Хто найголосніше волає «Держите вора!»? Отож бо й воно, «чем кумушек считать трудиться, не лучше ль на себя, кума, оборотиться?».
 
Щоправда, одна високопосадова особа з реакцією не забарилась. Перша віце-спікерша Ірина Геращенко … ні, вона не засудила кнопкодавів, у тому числі свою БППшну однокоритницю Ірину Луценко. Весь свій праведний гнів вона спрямувала на … Ігоря Луценка, назвавши його проходімцем. До відома титулованої пані, російське «проходимец» має український відповідник «пройдисвіт» і до шановного депутата Ігоря Луценка не має жодного відношення. А якщо їй так вже закортіло пошукати «проходімців», то зробити це зовсім неважко. Досить зручніше вмоститися у комфортне віце-спікерське крісло і поставити перед собою люстерко. І все там побачиш. А якщо ще й лагідно промовити: свет мой зеркальце, скажи …, то такого наслухаєшся! Втім, це вже поза межами парламентської лексики.
 
Нещодавно перечитував Марка Солоніна і натрапив на таке:
 
«Поднятое к вершинам власти быдло – без чести, без веры, без стыда и совести, оказалось абсолютно неспособным к решению сложных управленческих задач»
 
Краще не скажеш.
 
© Дмитро Ремиженко [18.07.2016] | Переглядів: 3147

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook