для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Условный срок


Условный срок
Почитайте и охуейте. С каждным днем хочу вытравить отдельных представителей людской расы газом. Ебаные животные. Блеать, изнасиловать несовершеннолетнюю, получить два года условно, ведь эта сука была в АТО (там были и другие смягчающие обстоятельства, но это было выделено в отдельную строку - акцентировано внимание). Да ну нахуй. Это судоустройство? Вот это вот реформа?
 
09 липня 2015 року о 2:00 годині, ОСОБА_1 перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, йдучи по вул. Луговій, що в с. Млачівка Поліського району Київської області разом з неповнолітньою ОСОБА_3 вирішив задовольнити свою статеву пристрасть неприроднім способом. В подальшому знаючи, що ОСОБА_3 є неповнолітньою, ОСОБА_1 напав на неї і силою затягнув її з дороги до господарства АДРЕСА_3. Застосовуючи до потерпілої фізичне насильство, яке виразилось в її утриманні, шарпанні, обмеженні особистої волі, а також застосовуючи психологічне насильство, подолав її опір, повалив її на землю, поставив на коліна, при цьому насильно утримуючи ОСОБА_3 за тулуб підійшов ззаду і всупереч її волі задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом. При цьому неповнолітня ОСОБА_3 намагаючись чинити опір протиправним діям ОСОБА_1 двічі зубами вкусила його за плече та за тулуб. Внаслідок протиправних дій ОСОБА_1, останній спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді ран шкіри в області анального отвору, які кровоточили та садни на правому колінному суглобі.
 
Приїхавши до кафе в с. Радинка хлопці замовили горілку, пиво. ОСОБА_1 побачивши, що потерпіла виливає спиртні напої та вдає начебто п'є горілку, заставив ОСОБА_3 випити повну чарку горілки. Потанцювавши ОСОБА_3 запропонувала всім поїхати назад до с. Млачівка. Через деякий час вони приїхали до с.Млачівка, вийшовши з машини ОСОБА_1 почав запрошувати ОСОБА_3 до військової части на що вона відмовилась. Тоді ОСОБА_1 сам зайшов до частини та вийшовши з цигарками запропонував провести її до будинку де вона проживає, ОСОБА_3 не заперечувала. Але йдучи по сільській дорозі в напрямку будинку проживання ОСОБА_3, ОСОБА_1 почав затягувати силою її до кущів поряд з дорогою та поваливши на спину почав утримувати її з метою задоволення статевої пристрасті, під час чого завдав потерпілій тілесні ушкодження в області правого коліна. ОСОБА_3 обороняючись вкусила ОСОБА_1 двічі за плече та тулуб, але він не відпускав її, та продовжував утримувати її застосовуючи фізичну силу. Також, ОСОБА_3 намагалась умовляннями та симуляцією поганого самопочуття відвести наміри ОСОБА_1, але він не реагував. Потім ОСОБА_1 розвернув її задом до себе поставивши ОСОБА_3 на коліна тримаючи її руки біля тулуба поза волею останньої здійснив статевий акт неприроднім способом із ОСОБА_3 Сховавшись за будинком, пересвідчившись, що ОСОБА_1 не переслідує її прибігла до власного будинку та розповіла все матері.
 


 
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/58249890
 

 
Вот еще один вершитель судеб.
 
ОСОБА_2 09 березня 2016 року біля 16:00 години в с. Малятинці Кіцманського району Чернівецької області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, прийшов до господарства сусідки ОСОБА_3, що розташоване по АДРЕСА_2, зловив за руку ОСОБА_1, яка є інвалідом 2-ї групи та страждає хронічним психічним захворюванням, знаючи, що вона не буде чинити опору, скориставшись її безпорадним станом, завів до приміщення стайні, де зняв з неї нижню білизну, притиснув її до дерев`яної огорожі та вступив у статеві зносини неприроднім способом, спричинивши при цьому тілесні ушкодження у виді синців та садна, які відносяться до легких тілесних ушкоджень. Після завершення статевого акту був виявлений на місці вчинення злочину матір`ю потерпілої ОСОБА_1
 
Визнати ОСОБА_2 винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.153 КК України, та призначити йому покарання у виді позбавлення волі строком на два роки шість місяців.
 
На підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнити ОСОБА_2 від відбування призначеного покарання, якщо він протягом річного іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов`язки.
 
Пом`якшуючими вину обставинами є щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину.
 
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/58235615
 
Атошник ты или неатошник - неважно. Закон един. И за каждое преступление гражданин Украины несет наказание. Наказание в данном случае произошло. Но, простите, 2 года условно за изнасилование, когда нам твердят, что за медиа-пиратство дают до 6 лет? Понимаю, существует проблема, что судья не может нести наказание за принятое решение, но так быть не должно. Ведь можно было ввести дисциплинарное наказание?
 
Да. люди возвращаются после АТО с психическими расстройствами (1 случай). Но надо этим заниматься государству, для этого и платятся налоги, а не дюжине волонтерских организаций. Расстраивает все это.
 
Мне хочется иногда разорвать диплом юриста в клочья. Не хочется, чтобы тебя ассоциировали с этим вот говном, которое решает судьи людей. Это не только судей, но и адвокатов, и прочих прокуроров касается.
 
Философия
 
Судьям стоит почитать Мишеля Фуко "Рождение тюрьмы". Тюрьма - это не просто средство наказания человека, создание ему искусственных мучений. Задача тюрьмы ограничить человека от социума для того, чтобы в этом ограничении человек увидел наказание. Т.е. задача №1 - спасти социум от человека, жмых от этой задачи - наказание. Однако, у нас считают, что, в первую очередь, следует наказание. Дали ему условный срок, хотя было совершено тяжкое преступление, а он пускай старается не нарушать впредь. Но человек находится на свободе и может дальше продолжать злодеяния. И перевоспитываться он не будет. Можно уповать лишь на то, что он осознает свою ошибку и начнет боятся, однако стержень внутреннего зла останется. Хотя из тюрьмы тоже зачастую выходят прежними. Но условный срок по отношению к тяжким преступлениям будет подвергать социум очередной опасности.Например, человек украл машину - ему грозит 2 года тюрьмы. Какой вред социуму он нанес? Он нанес вред праву вторичному - праву собственности. Права же первичные - жизнь, здоровье, передвижение - нарушены не были. Соответственно, этот индивид может получить условный срок, поскольку можно отсылаться на ненанесение вреда физическому телу и общественному порядку, что крайне важно для государства. А если были совершено изнасилование или убийство, то вероятность совершения преступления по отношению к другому индивиду остается высока. Я стараюсь мыслить исходя из логики социума, как отдельного субъекта.Поскольку проявленная жесткость суть определенного мышления, восприятия мира. В отличие от воровства машины, опять-таки, нарушаются права природные (первичные). Здесь начинает играть свою роль психологический фактор - ведь мы, как существа социобиологические, стараемся защитить их от рождения. И у социума, и у каждого отдельного индивида появляется страх того, что это может повториться на подсознательном уровне.
© Anton Nibelungen [07.07.2016] | Переглядів: 6861

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook