для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Брехло VS Надія


Брехло VS Надія

 

 

 

 

У Кремлі, як відомо, сидить Хуйло, а у стольнім граді Києві мешкає Брехло, яке вчора зібрало купу журналістів на чергову прес-конференцію.
 
Існує обґрунтована «порохоботами» думка, що своє Брехло – краще, ніж чуже Хуйло, але що москалі, що українці вважають дещо інакше: якщо кількість «ватніків», які у захваті від Хуйла, становить 74 відсотка, то кількість «шоколадного братства» становить лише 19%.
 
І ці показники, як на мою думку, беззаперечно свідчать про адекватність більшої частини українців та неадекватність більшості росіян…
 
Не шукай чорну кішку вечорами…

Особисто мені незрозуміло -- навіщо журналісти взагалі ходять на зустрічі з Порошенком?
 
Коли наше Брехло з Великої літери збирало останній раз журналістів (у січні місяці), то зібралося 223 журналіста, а Порошенко відповів лише на 16 запитань. Цього разу зібралося 230 журналістів, а чудо, яке знаходиться у нас на посту Президента, відповіло на 25 запитань. Тобто вірогідність задати питання Президенту коливається від семи до одинадцяти відсотків.
 
Тоді як вірогідність отримати вичерпну і чесну відповідь на поставлене запитання прагне до нуля відсотків. Бо якщо наша Софія (та що не Київська, а Ротару) настійливо рекомендувала українцям не шукати вечорами Червону Руту, то аналогічну рекомендацію можна дати і щодо доречності пошуків правди у словах Порошенка. Бо це все рівно, що шукати чорну кішку у темній кімнаті  в умовах, якщо темрява є, а кішки немає...
 

 
Виходячи з вищесказаного, в мене є пропозиція направляти на «полювання» одну Соню Кошкіну. Бо кому як не їй спробувати приперти Брехла «до борту»?!
 
Надія є! А віри Порошенку немає


 
Ввечері в студії Савіка Шустера на запитання журналістів и телеглядачів у черговий раз відповідала Надія Савченко. І у котрий раз ми всі стали свідками великої різниці між змістами відповідей Брехла і звільненої Надії.
 

 
Як вже згадувалося вище, за дві години «великої прес-конференції»  (Пеца не може без зайвого пафосу), Брехло уникнуло чесних відповідей на 25 запитань журналістів. Тоді як Надія за 46 хвилин ефірного часу в студії Савіка Шустера відповіла на 27 (!) запитань. Тобто Надія Савченко використовує кожну хвилину ефірного часу та уваги слухачів у тричі ефективніше, ніж Петро Порошенко.
 
Не кажу вже про те, що ті дві години особистого часу, які Брехло «вкрав» і у журналістів та слухачів, мене весь час нудило від його брехні, пафосу та самозакоханості. Причому в мене склалося враження, що аналогічні почуття виникли і у присутніх журналістів.
 
У той час як рівень довіри до слів Наді коливався від 90 до 98 (!) відсотків…
 

 
***
 
Заключний висновок цього імхо буде у формі запитання: -- Ви досі вірите у спроможність Брехла здолати Хуйла та привести Україну у Європу? Тоді мені вас просто шкода…
© Олег Федоренко [04.06.2016] | Переглядів: 4765
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook