для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Щодо харощіх підарасів


Щодо харощіх підарасів
Перед черговим гей-прайдом почалася пропаганда толерантності. Намагаюцця переконати націоналістів не товкти гавномесам писки напередодні чергового Гейропейського раунду продовження санкцій щодо рашки. Апелюють до прав людини, толерантності, поваги.
 
Але марно.
 
Всі ці права людини, толерантність, бла-бла-бла – пересічному українцеві до дупи. Треба використовувати інші аргументи за те щоб не пиздити підорасів. Раціональні та сприйнятні.
 
Раціональним аргументом може бути користь. Якщо переконати гомофобів що від підарасів є користь, їх не треба пиздити, вони за кордоном придбані за валюту , то гомофоб підараса пиздити не стане, а покляде на балкона разом з іншім мотлохом з якого сподіваєцця отримати зиск з у майбутньому.
А від підорасів користь є.
 
1) Чим більше підарасів – тим більше файних кобіт залишаєцця на долю справжних чоловіків.
 
2) Планета перенаселена. Земля шепоче: «Людоньки, вас забагато». Фішка сучасності – КОНТРОЛЬ ЗА НАРОДЖУВАНІСТЮ.
У сучасних умовах кожен хто відмовляєцця від дітонародженя – дає шанс свому сусідові завести дитинку. Людина відмовляєцця від передачи своїх генів у майбутнє. Це – подвиг та послуга суспільству за яку треба дякувати.
Це – зниження демографічного тиску. Це – як ченці у середні віки (які теж доречи були не дурні присунути одне одному або колежанка колежанці).
 
3) Контроль за народжуваністю –це обов’язок цивілізованих країн сучасності. І якщо якась країна намагаєцця уникнути такої міри контролю як толерування ЛБГТ – інші цівілізовані країни сприймають це як дезертирство. Краще відразу не мати такої репутації ніж потім пояснювати що ми харощі і в нас взагалі втрати населення - 300 тис на рік.
 
4) У майбутньому багато українців буде працювати у приватних військових кампаніях. А основним завданням ПВК буде забезпечення процесу примусової гомосексуалізації всіляких Авганістанів, Малі, Етіопій. Бо з їх народжуванністю 8 дітей на 100 жінок на рік світова спільнота скоро почне боротися радікально.
А як, скажіть, звичайна українська ПВК буде карати якій-небудь Бєнін за невиконання планового відсотка гомосексуалізації, якщо в нас вдома гомосексуалізація ще не завершена?
 
5) Звичайно, є побоювання що гомосексуалізація негативно вплине і на народжуваність в Україні. Але народжуваність в Україні падає не через гоміків, а через те що в нас 600 тис робочих місць скорочуєцця щороку. Якщо завдяки добрим стосункам з цивілізацією Україна матиме інвестиції та робочі місця – то ефект від можливості для звичайних сімей утримувати дитину у рази перевищить втрати від недонароджуваня гомосексуалами.
 
6) І взагалі - примушувати гоміків рожати дітей не треба. Так, гену гомосексуалізму немає. Але є гени гістероїдності (яка й сприяє  долученню до гомосексуалізму). Саме через гістероїдність так багато гоміків у шоу-бізнесі, бо одна й та ж гістероїдність штовхає людину і на сцену, і в попотрах. Ото воно нам потрібно - плодити гістероїдів?
 
7) Цькування гомиків негативно впливає на обороноздатність. Ось, наприклад, був в Австро-угорському генштабі такий собі львів’янин Альфред Редль. Російська розвідка здобула докази його гомосексуальності. І оскільки тоді у АВІ це вважалося за компромат – то Редль став працювати на російську розвідку. А якби у АВІ була толерантність до гоміків, то Редль відповів би «Lecken mic him Arsch, кляті москалі – дякуючи ясному вельможному цисажеві я їбу сі як хочу сі!». І зараз би ми з вами мали змогу пити каву по-Віденські in der Krasnodarien.
 
8) Є побоювання що від гей пропаганди люди можуть навернуцця до педерастії. Але якщо хтось не може відірвати очей від пропаганди гомосексуалістичних пестощів – то ця людина від припинення цькування підорасів однозначно виграє. Ті хто впевнені у своїх гетеросексуальності та чоловічому лібідо до жіноцтва гей-пропаганди не бояцця. Тім хто боїцця гей-пропаганди треба замислитися: якщо гомів не цькуватимуть – то навіщо примушувати себе бути гетом? Це ж замкнене коло: латентні гоми цькують явних гомів через побоювання що якщо вони не будуть цькувати явних гомів то самі стануть явними гомами і потерпатимуть від цькування. То може час латентам вийти з цього кола?
 
9) Утримання поодиноких пенсіонерів. Це гостра суспільна проблема зараз і буде ще гострішою у майбутньому. Гомосексуалістични шлюб серед пенсіонерів можут трохи посприяти облегшенню цієї проблеми, бо пенсіонер у подружжі може зекономити 40% трат. При чому нема різниці – яке подружжя: традиційне чи нетрадиційне.
 
Отакі раціональні аргументи.
© сильвер [02.06.2016] | Переглядів: 1356

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook