для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Потихеньку капітулюємо?


Потихеньку капітулюємо?
Ще донедавна наш офшор-президент однією з умов проведення виборів на окупованих територіях ставив передачу державного кордону з Російською Федерацією під контроль України. Та схоже, наші стриптизери ладні відмовитися і від цього фігового листочка. Позавчора заступник глави президентської адміністрації Костянтин Єлісєєв видав таку тираду:
 
«Поліцейська місія ОБСЄ, яка буде працювати на Донбасі, повинна бути озброєна і розміщена в зоні АТО до виборів, діяти під час самогоголосування і буде залишатися там на перехідний період, який триватиме ДО ВІДНОВЛЕННЯ КОНТРОЛЮ НАД КОРДОНОМ».
 
Усікли? Якщо дотепер Президент Порошенко погоджувався провести вибори на окупованих територіях (що само по собі нонсенс) ПІСЛЯ відновлення контролю над кордоном, то зараз він згоден зробити це ДО передачі кордону під контроль України. Уявляєте ці вибори під дружніми дулами автоматів озброєних бандформувань з одного боку і озброєних поліцейських ОБСЄ з іншого? Ну, а про результати годі й говорити. Всі ці захарченки, плотницькі, мотороли та інші колаборанти і зрадники перетворяться на законно обраних представників «ОРДЛОвського народу». А що, був же колись совєтський (радянський) народ, чому б не бути й ордловському? А невдовзі ми матимемо щастя вітати їх і у стінах Верховної Ради.
 
Непокоїть відсутність адекватної реакції з боку політичного бомонду. Ми ж чудово розуміємо, що це не приватна думка клерка з АП і навіть не його безпосереднього шефа Ложкіна. Єлісєєв лише озвучує те, що велить наш кришталево чесний гарант. Тому гнівні стріли на адресу єлісєєвих, ложкіних та решти клімкіних – це марне струшування повітря у соцмережах, оскільки на виході отримуємо лише «кипит наш разум возмущенный». А що далі?
 
Чи не настав час не лише говорити, а й діяти? Чому б для початку не ініціювати парламентські слухання на предмет капітулянтського характеру так званих Мінських домовленостей і непривабливої (м’яко кажучи) ролі нашого президента? Сподіваюсь, серед експертів знайдеться андерсенівський хлопчик який скаже сакраментальне «А король-то голый!». Навіть якщо ці слухання не дадуть бажаного результату, вони чітко покажуть who is who у Верховній Раді. З висновками та наслідками, які з цього випливають.
© Дмитро Ремиженко [31.05.2016] | Переглядів: 3825
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook