для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Дємонізіруєтє!"


   Я й не знав, та ось, підказали добрі люди: виявляється, ми тут, в Україні дємонізіруєм Високодуховную та вічно скалєнвстающую Росіюшку. Матушку, звісно. Я сказав собі подумки: "Тю!"- та поміркував трохи. Ось що вийшло.
 
   Дорогі (аж занадто дорогі) наші сусіди! Поясніть мені темному, як можна зробити свиню із свині? Або, якщо хочете, бєрьозку з бєрьозки? Нафіга ж робити те, що вже є, вже зроблене кимось? Я вірно міркую? Начебто так. Так що, не треба ля-ля. Демонізувати вас неможливо, бо ви такими були, є та будете поки не здохнете, чого я вам щиро бажаю.
 
   Відразу зауважу, що мова йде не стільки про етнічних, скільки про ментальних кацапів. Бо короля грає оточення. Царя також, навіть, якщо він- таке собі плюгаве х"йло або х"йленя (це я про Медведа, хе-хе!), грають 87 чи там скільки відсотків ракоцапів.
 
   Тепер конкретно про демонізацію.
 
   Як би почати, щоб це було зрозуміло для ваших слабких мізків? О, придумав: почну з фашизму. Ми ж фашисти? Отож, значить, цю тему я знаю. Можу щось і розповісти цікаве.
 
   От поясніть мені: чому моральний інвалід Моторолла став у вас героєм? Чи той же Гіркін? У вас же є відповідні статті в карному кодексі, за якими воювати- недобре? Я не чув, щоб до російських громадян, що воювали в Україні, бодай з якимись запитаннями приходила поліція. А, зрозумів: вони ж того... з фашизмом! Добре. А в кодексі так і написано: антифашистам- індульгенція. Так? А те, що садист та відвертий фашист Мільчаков теж у вас у героях ходить, замість того, щоб в камері сидіти: це як?
 
   А, он що: вони ж язичних захищали. Бо Крим та Донбас- сакральниє зємлі русскіє, ото ж-бо й воно. І взагалі, не треба плутати анексію з собіратєльством зємєль. Еге ж. Точно як у анекдоті: оте- ситуація, а оце- бл...дство. І ваше "сабіратєльство" нічим не відрізняється від банального загарблення, як і ситуація від ... в відомому анекдоті.
 
   Чим відрізняється путінська риторика весни 2014 року від гітлерівської часів аншлюсу та захоплення Чехословаччини? Наведіть 10 відмінностей! Я особисто бачу одну: Гітлер розмовляв німецькою мовою, а Путлєр- російською. Побачите ще відмінності- свисніть, я почую.
 
   Спочатку було: "Фашисти! Антісєміти!"-   тепер: "У ніх там адні єврєї да грузіни, фу!" Це так, мабуть, расєйський інтернаціоналізм виражопується.
 
   Для мізків пересічного ракоцапу критичне мислення- пусті слова. Усе, що каже цар чи його бояри- свята правда. А вони вже стараються! Один намагається дати право голосу усім загиблим у Другій Світовій... пробачте: у Вєлікой Атєчєствєнной. Ще один (голова Конституційного суду!) порівнює Обаму до "пропагандистів Третього рейху". На блатній мові це зветься пєрєвєсті стрєлкі: з пропагандистів "Третього Риму".
 
   Чудово вживаються в ракоцапській свідомості "Убьйом укров!"- та "Мижебратья!". Вони, до речі, дуууже нас люблять! Гарний українець, в їхньому розумінні, схожий на "гарного негра" з південних штатів до Громадянської війни: працьовитий, веселий, трохи недоумкуватий та дуже любить массу. О, масса навіть дозволить український філіал "Єдіной Россії" назвати "Єдіной Україной", звісно, посадивши свого кадру на посаду другого секретаря. З церквою, до речі, так і є.
 
   Оце "мижебратья!"- підготовка до "убйом!". Оці усі "завтакі на граніце", "аднамєнтальность" (наші медійники, здається, зарплатню на Росії отримують)- привід хай колись, хай пізніше, але запустити свої отруйні зуби в нас. І зжерти.
 
   Вам необхідно нас ізжерти. Без нас ви будете тими, хто ви й є насправді: країною з краденою історією, з придуманими героями, з висмоктаними з пальця досягненнями, з населенням замість народу, що піде за вождями (німецькою- фюрерами), куди покаже царственний палець. Хоч у прірву.
 
   В прірву він вам вже показує. І неможливо демонізувати тих, хто самі з радістю, із заздрістю до усього світу та із люттю до усього людського, колись натягли машкару у вигляді демонських рил.
 
   І вона приросла.
© Саня электрик [22.05.2016] | Переглядів: 4147
Мітки: #Путін  #Кисельов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook